Språkresor Sydafrika

En språkkurs i Sydafrika kommer att bli något totalt annorlunda än vad du någonsin föreställt dig att en kurs i engelska kunde vara! Sydafrika är ett av världens mest diversifierade länder och det märks överallt – från dess människor till dess djurliv och häpnadsväckande natur, till dess rika blandning av kulturer – Sydafrika utvecklas hela tiden. Studera engelska i Sydafrika och bli en del av denna otroliga mångfald och upplev själv Regnbågsnationen.
 

Varför studera engelska i Sydafrika?

 

Om du vill vidga din horisont och upptäcka nya delar av världen, låter dig en kurs i engelska i Sydafrika göra precis det och så mycket mer! Utöver att påskynda dina framsteg i engelska genom total fördjupning och konstant övning, kommer du själv att uppleva allting som gör Sydafrika så uppskattat – den vilda savannen, färgrika varelser, vinodlingar, fantastiska stränder och härligt väder året om … vad mer kan du önska dig?
 

Var kan jag plugga engelska i Sydafrika?

 

Våra kurser i engelska i Sydafrika låter dig uppleva livet i en ny stad och i en ny kultur, totalt fördjupad i vardagslivet och att utforska det precis som en lokalbo! Studera engelska i skuggan av Taffelberget i Kapstaden, titta på pingviner på stranden eller solbada i Botaniska trädgården. Prova Sydafrika för en kurs i engelska i underbara omgivningar, med naturreservat, parker, stränder och havet som sträcker ut sig oändligt framför dig! Var du än väljer att studera i Sydafrika med ESL, kommer du hem med minnen för livet.
 

Hur mycket engelska talas i Sydafrika?

 

Som en nation med 11 officiella språk är Sydafrika utan tvekan flerspråkigt – men hur mycket talar folk engelska där? Om du vill ta en kurs i engelska i Sydafrika, finns det ingen anledning till oro. Engelska är huvudspråket som används i stadsförvaltningen och i affärslivet och du hittar engelsktalande över hela landet. ESL:s partnerskolor är baserade i områden där engelska talas mest frekvent, så du kommer inte att ha några problem om du letar efter en fördjupande erfarenhet på din språkresa utomlands till Sydafrika. Dina förväntningar kommer att överträffas!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.