Språkresor till Puerto Vallarta

Hur kan man göra en språkresa till Puerto Vallarta utan att låta sig lockas av de magnifika stränderna, de trendiga boutiquerna, de stylade restaurangerna och gränderna som inbjuder till promenader när kvällen kommer? Anta utmaningen!
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Puerto Vallarta

De sportiga kommer att frestas av båtturer, dykning och ridturer, medan nattugglorna otåligt väntar på de milda kvällarna för att festa till gryningen. I den gamla delen av staden tar dig kullerstensgatorna till hantverksmarknaderna, där prutandet blir ett sant nöje. Om du gillar konst kan du upptäcka verkliga skatter på de utmärkta gallerierna i kvarteren El Centro. För den fullständiga lyckan, avsmaka det lokala köket – eller de många specialiteter från hela världen du hittar på stadens olika restauranger.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.