Språkresor till Belfast

På en språkresa till Belfast kommer du att upptäcka mer än bara språket – du kommer att utforska århundraden av kultur och tradition i en av Europas mest framtidsinriktade städer! Belfast har förändrats dramatiskt under de senaste tio åren och är nu en pulserande kulturell knutpunkt, full av nordirländsk charm. En språkresa till Belfast är det perfekta tillfället att fördjupa dig i dess livliga gatuliv och smaragdgröna omgivningar. Du får en språkupplevelse du aldrig glömmer!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Belfast

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger i universitetsområdet, på bara tio minuters gångavstånd från stadens centrum, i...

  Från 2347 SEK
  195 GBP för 1 vecka

Fördelarna med att studera engelska i Belfast.

 
 • Att bo i en av Europas städer med snabbast utveckling, där det alltid finns något nytt att upptäcka.
 • Att studera med studenter från hela världen, som rest för att upptäcka Nordirland och dess rika kulturella arv.
 • Att uppleva total fördjupning, både under din kurs i engelska i Belfast och när du utforskar staden och dess otroliga omgivningar.
 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Belfast?

 

Upptäck arvet efter Titanic, dansa till levande, irländsk musik, förundras över muralmålningarna på Fredsmuren – och studera engelska, naturligtvis! En språkkurs utomlands är det perfekta tillfället att kombinera språklig och kulturell fördjupning och du kommer att erfara båda då du pluggar engelska i Belfast. ESL:s partnerskolor erbjuder en mängd olika kurstyper, så du kan verkligen skräddarsy din språkresa så att den passar dina behov. Standard- och intensivkurser låter dig studera engelska i din egen takt, kurser i affärsengelska hjälper dig att utveckla de färdigheter i engelska du behöver i arbetslivet och de olika förberedande examenskurserna är till stort stöd för att erhålla ditt diplom!


 

Varför välja ESL för en språkkurs i Belfast?

 

ESL erbjuder kundanpassade kurser för alla nivåer och vi har handplockat våra partnerskolor för att säkra att de återspeglar våra höga kvalitetskrav. Med över 20 års erfarenhet inom språkresor, har vi en mängd insiderkunskap och vi guidar dig hela vägen när du sätter samman din ideala kurs i engelska i Belfast. Vår rådgivning är helt kostnadsfri och du betalar aldrig mer för en kurs hos oss tack vare vår lägstaprisgaranti. Börja ditt livs språkresa och upptäck Nordirland med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.