Volontärarbetsprogram i Quito, Ecuador

Ecuador är ett litet land, inklämt mellan Colombia och Peru, men har en stor geografisk mångfald. Här finns fantastiska landskap, med höga vulkaner på rad längs med de två bergskedjor som bildar landets ryggrad. Bland dessa är Cotopaxi den mest kända, som med sina 5897 meter är världens högsta aktiva vulkan.
Huvudstaden Quito, med sitt ursprung under den spanska kolonialtiden, ligger på 2850 meters höjd och är omgiven av magnifika vulkaner. Staden är Sydamerikas näst högst belägna huvudstad efter La Paz i Bolivia. Quito täcker en yta som är drygt 30 kilometer lång och cirka 10 kilometer bred, och är uppdelad i två tydligt avgränsade stadsdelar. I det moderna Quito reser sig silhuetterna av de rikas dyra och väl skyddade bostäder – här finns köpcentra, banker, restauranger, hotell och barer. Quitos gamla stad är det historiska centrumet där de mest populära kvarteren ligger. Men Quito är mer än bara ett evigt minnesmärke över den fascinerande förkoloniala historien. Det är också den utgångspunkt från vilken man kan utforska Latinamerikas underverk: vulkanerna, Amazonas, Galapagosöarna och stillahavskusten. Välkommen till världens mittpunkt!
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Quito

 • Lägg till i favoriter

  Sedan mer än 10 år tillbaka har vår partnerskola erbjudit utländska studenter möjligheten att lära sig...

  Från 9249 SEK
  981 USD för 4 veckor
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.