esl spanish mexico puerto vallarta spanish experience center hero.jpg

Spanish Experience Center

Spanish Experience Center

Det är bara några minuter från stranden, mitt i hjärtat av Puerto Vallarta, som du kommer att studera spanska! Vår partnerskola ligger i en superb, tre våningar, helt nyrenoverad « hacienda » och erbjuder all tänkbar komfort i en traditionellt mexikansk miljö. Lektionerna i spanska hålls i 7 luftkonditionerade klassrum och under rasterna kan du träffa de andra internationella studenterna på den stora terrassen, eller i pation en trappa ner med sin vackra fontän i kolonialstil. Andra faciliteter inkluderar gratis internet via Wi-Fi, studieplats på taket och ett fullt utrustat kök. Från tredje våningen kan du låta dig tjusas av vyn över Stilla havet. Efter lektionerna har du bara några steg för att komma till Puerto Vallartas bästa sevärdheter: strandpromenaden, det historiska centrumet med sin charm från forna dagar, de välkomnande boutiquerna, samt stadens livliga restauranger och barer!

Pluspunkter

 
Spanish Experience Center
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
S
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

(without name) 512
ALTO
esl alto accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna väljs ut omsorgsfullt av vår partnerskola så att du skall få en varm och vänlig atmosfär att bo i när du är lånt borta från din egen familj. Att dela vardagslivet med en familj i Puerto Vallarta är en fantastisk möjlighet att fördjupa dig i den mexikanska kulturen och att praktisera spajskan utanför klassrummet. Du bor i eget eller delat rum och intar frukost och middag med din värdfamilj.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Puerto Vallarta language stay
Andra skolor i området
Puerto Vallarta
ESL Spanish Mexico city international house
Mexico City
International House
 
ESL Spanish Argentina Buenos Aires Expanish
Buenos Aires
Expanish
 
ESL Habla Ya Spanish School
Bocas del Toro
Habla Ya