Språkresor till Wellington

Där Stilla havet möter Tasmanska havet, ger en engelsk språkresa till Wellington dig chansen att utforska världens sydligaste huvudstad! När du studerar engelska i Wellington kommer du att upptäcka det som gör den här pittoreska huvudstaden unik, från hantverksbryggerier till den vackra innerstaden och intressanta museer. Denna kosmopolitiska stad lockar tusentals studenter varje år, som kommer för att plugga engelska i Wellington och själva uppleva dess vackra landskap och stadens sevärdheter.

 
Språkresor till Wellington
Wellington
1 / 10
prev
next

Engelska skolor i Wellington

Wellington är en konstnärlig och kulturell huvudstad, så en kurs i engelska i Wellington är det perfekta tillfället att fördjupa dig i dess kreativa energi och upptäcka dess gallerier, museer och kafékultur! Våra partnerskolor erbjuder en rad kurser av högsta kvalitet, så när du studerar engelska i Wellington kommer du att göra snabba framsteg. Du kommer också att vara bara ett stenkast från Wellington Cable Car och viltreservatet Zealandia, då du läser engelska i Wellington, där du kan se landets infödda fågel, kiwin!

Varför studera engelska i Wellington?

esl wellington language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Wellington är känt för att vara en innovativ och kreativ stad, och det finns mycket att upptäcka på en kurs i engelska i Wellington, från kaféerna till att lära dig om öns historia på Museum of New Zealand Te Papa Tongarewa - kontakta oss för mer information om att bo i Wellington.
  • Denna kompakta stad erbjuder en unik blandning av sevärdheter. På samma dag kan du sola på Freyberg Beach, bestiga Mount Victoria och provsmaka lokala läckerheter i affärerna på Hannahs Laneway!
esl wellington language stay 3 column 2
Resande
  • Wellington är porten till det fantastiska landskapet på norra ön. När du studerar engelska i Wellington kan du se djurliv på Pūkaha National Wildlife Center och gå på vandring i Akatarawa Forest.
  • Wellington är också ett perfekt val för att studera engelska utomlands om du vill skämma bort dig under din språkresa - vinregionen Martinborough ligger bara en timme från staden!
esl wellington language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Denna kreativa stad erbjuder gott om aktiviteter för alla språkstudenter att delta i, från escape rooms i stadens centrum till cykelturer runt i fantastiska omgivningar.
  • Om du vill utforska fler områden runt staden på din kurs i engelska i Wellington, gör en rundtur med jeep längs den steniga kusten, eller ta en vildmarkstur och titta på de lokala sälarna!

Populära frågor om att studera engelska i Wellington:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Wellington?

Våra språkkurser utomlands i Wellington börjar från 379 euro (620 dollar) för en vecka och du behöver inte oroa dig för att gå över din budget på din kurs i engelska i Wellington. En måltid ute på en restaurang kan kosta mellan 7 euro (12 dollar) och 15 euro (25 dollar), medan en obegränsad endagbiljett till kollektivtrafiken inom stadskärnan bara kostar 5:80 euro (10 dollar).  ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din engelska språkresa till Wellington!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Wellington?

  • Denna kreativa huvudstad är det perfekta koncentratet av nyazeeländsk livsstil, där du kan utforska pittoreska boutiquer, stränder och vilda djur medan du studerar engelska utomlands.
  • Yrkesverksamma kommer att hitta mycket av intresse på Wellingtons kosmopolitiska arbetsmarknad, medan de yngre studenterna kan utforska spännande aktiviteter i staden och dess omgivningar på sin kurs i engelska i Wellington.

 

 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Wellington?

När du studerar engelska utomlands i Wellington får du prata engelska varje dag, både i klassrummet och medan du lär känna staden. Våra partnerskolor erbjuder en rad kurser för både vuxna och juniorer, så du kommer att uppnå alla dina mål på din språkresa! Några av våra engelska kurser i Wellington inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser för IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Wellington?

Se övriga populära destinationer

ESL Auckland language stay
Auckland
 
,
ESL Sydney language stay
Sydney
 
,
ESL Melbourne language stay
Melbourne
 

Fler spännande destinationer som kan intressera dig

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero