junior language courses share campus 12 16 esl

Share Campus (12-16)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Share Campus (12-16)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Share Campus (12-16)

Vår partnerskola ligger på stranden till den allra sydligaste sjön, som irländarna kallar Lough Erne. Den ligger på ett fantastiskt område på 24 hektar, där avloppsvattnet renas av vassodlingar, poolen värms upp av en vedpanna och elektriciteten produceras via solpaneler. På centret finns en inomhuspool med bastu och turkiskt bad, klätterväggar inomhus och utomhus och en sporthall, som enkelt går att göra om till biosalong. Centret är välförsett, (ponton, kanoter, kajaker, utrustning för vattenaktiviteter etc.) och har utbildad personal som ser till att man kan prova på olika vattensporter på ett säkert sätt. Centret har även sedan många år varit en plats dit nordirländska ungdomar åker på sommarläger, så det blir också ett tillfälle för deltagare från andra länder att lära känna engelskspråkiga ungdomar i samma ålder. Skolan utmärker sig också genom sin unika aktivitet ”leave no trace” som genomsyrar hela programmet och som ger deltagarna chansen att ta del av ett mycket bra förhållningssätt till miljön. Det är en perfekt plats där man får lära sig hur vi kan värna om vår planet samtidigt som man deltar i olika aktiviteter och får en total språkfördjupning!

Pluspunkter

 
Share Campus (12-16)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

ESL-campus-accommodation-1

Du bor i huvudbyggnaden eller bungalows i rum med fyra sängar och gemensamt badrum. Mellan lektionerna och aktiviteterna kan du koppla av i vardagsrummet i den bungalow där du bor eller i det stora uppehållsrummet med TV och sällskapsspel. Alla måltider serveras i cafeterian i huvudbyggnaden. Det blir en fullständig språkfördjupning genom att man deltar i aktiviteter och intar måltiderna tillsammans med nordirländska ungdomar som kompletterar gruppen med deltagare från hela Europa.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Ireland language stay
Andra skolor i området
Adventure Ireland (Lakeland)
ESL Junior language courses Dublin summer Program 13 17 years
Dublin
Sommarprogram Dublin (13-17 år)
 
ESL Summer Camp in Galway for Teens and Kids
Galway
Galway Summer Programme (12-19 år)
 
ESL Junior language courses Brighton Campus 10 17 years
Brighton
Brighton Campus (10-17)