junior language courses share campus 12 16 esl

Share Campus (12-16)

Share Campus (12-16)

(7/7 - 21/7 2024 / 21/7 - 04/8 2024)

Vår partnerskola ligger på stranden till den allra sydligaste sjön, som irländarna kallar Lough Erne. Den ligger på ett fantastiskt område på 24 hektar, där avloppsvattnet renas av vassodlingar, poolen värms upp av en vedpanna och elektriciteten produceras via solpaneler. På centret finns en inomhuspool med bastu och turkiskt bad, klätterväggar inomhus och utomhus och en sporthall, som enkelt går att göra om till biosalong. Centret är välförsett, (ponton, kanoter, kajaker, utrustning för vattenaktiviteter etc.) och har utbildad personal som ser till att man kan prova på olika vattensporter på ett säkert sätt. Centret har även sedan många år varit en plats dit nordirländska ungdomar åker på sommarläger, så det blir också ett tillfälle för deltagare från andra länder att lära känna engelskspråkiga ungdomar i samma ålder. Skolan utmärker sig också genom sin unika aktivitet ”leave no trace” som genomsyrar hela programmet och som ger deltagarna chansen att ta del av ett mycket bra förhållningssätt till miljön. Det är en perfekt plats där man får lära sig hur vi kan värna om vår planet samtidigt som man deltar i olika aktiviteter och får en total språkfördjupning!

Pluspunkter

 
Share Campus (12-16)
1 / 10

Pluspunkter

  • Integration med lokala engelsktalande studenter dagligen på alla aktiviteter
  • Miljöutbildning och medvetenhetskurs erbjuds, baserat på principerna för Leave No Trace
  • En campingutflykt med övernattning, en dagstur till Belfast (med valfri Titanic Experience), en surfingutflykt och en dagsutflykt till Marble Arch Caves och geopark ingår i programmet

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
IH International House
esl international house accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Irland
      Spanien
      Italien
      Frankrike
      Tyskland
      Sverige

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL residence share campus IH Belfast

Du bor i huvudbyggnaden eller bungalows i rum med fyra sängar och gemensamt badrum. Mellan lektionerna och aktiviteterna kan du koppla av i vardagsrummet i den bungalow där du bor eller i det stora uppehållsrummet med TV och sällskapsspel. Alla måltider serveras i cafeterian i huvudbyggnaden. Det blir en fullständig språkfördjupning genom att man deltar i aktiviteter och intar måltiderna tillsammans med nordirländska ungdomar som kompletterar gruppen med deltagare från hela Europa.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.