Språkresor i Nya Zeeland

Detta land är som en magnet för utlandsstudenter som letar efter litet äventyr. Ett sabbatsår på Nya Zealand med fördjupning i engelska kommer att visa dig några av världens vackraste naturscenerier, en nation vars befolkning är känd för att vara vänlig och rolig, plus en livsstil du inte kan låta bli att älska!

Lär känna Auckland, Nya Zealands största stad, med dess livliga hamn och inte långt från filminspelningsplatsen Hobbiton! På kusten vid Pegasus Bay på den södra ön ligger Christchurch med sin gondol från vilken du har en fantastisk utsikt över staden. I Queenstown kan du ta en språkkurs och ett deltidsjobb på en av skidorterna i närheten, eller bara njuta av Lake Wakatipu – du kommer att minnas ditt gap year på Nya Zealand för evigt!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.