Språkresor i Irland

På pubarna i Dublin kan studenterna tillbringa timmar med att förbättra sina språkkunskaper och lyssna till keltiska legender. Dessa historier har berättats från far till son och handlar om de fantastiska varelser som bor i detta klargröna landskap.

Irland är ett land där man tar sig tid att lyssna. Och att förstå varför det inte liknar något annat engelskspråkigt land. Det finns magi i luften. En magi som utan tvivel fötts på slätterna med torvmossar och vid de arkeologiska lämningarna vid sidan av de medeltida kyrkorna. Men här finns också otroligt roliga fester som livas upp av den gaeliska musiken. Det är en fantastisk blandning av människa och natur. Men även om Irland inte för allt i världen skulle vilja byta ut ett uns av sitt förflutna, upplever den lilla republiken en lycklig modern nutid. Dublin har blivit ett europeiskt kulturcentrum, där den unga generationen markerar sin självständighet gentemot sin brittiska granne. Gatorna myllrar och festivalerna blir allt fler. Tiden då det enda landet kunde erbjuda en besökare var tystnaden och det orörda, gröna landskapet känns mycket avlägsen. Ett litet råd på vägen! Det mest intressanta sättet att tillbringa en irländsk eftermiddag ser ut så här: Sätt dig på en uteservering, njut av en Guinness och läs någon av landets stora litterära hjältar, James Joyce eller Oscar Wilde, för att få en idé om den irländska själen, som är både rolig och bitsk.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.