Språkresor i Irland

Ett sabbatsår i Irland betyder äventyr: fantastiska landskap med klippiga kuster och böljande gröna fält under dagen och skummande Guinness och allsång av ortsbornas favoriter bland irländska folksånger i studentpubarna under kvällarna. Få vänner och en erfarenhet som kommer att stanna i ditt minne långt efter det att din språkresa är över.

Oavsett om du studerar engelska och arbetar på ett sött kafé i Galway, gör en praktik på ett irländskt företag inom ditt intresseområde eller helt enkelt studerar det engelska språkets finurligheter i livliga Dublin under ditt gap year i Irland, kan detta bli din biljett till en ljusare framtid. Läs varför den gröna ön har en sådan dragningskraft på internationella studenter och res iväg till det spännande Irland .

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.