Sydafrika

Valar i Hermanus Bay, enorma nationalparker, Big Five, prunkande växtlighet, ogenomträngliga savanner, imponerande öknar, perfekta stränder, kosmopolitiska städer, viktorianska husfasader, pyrofytiska blommor, Pinotage- och Muscat d'Alexandriedruvor ... Välkommen till mångfaldens rike. Res till Sydafrika och lär dig engelska samtidigt som du får njuta av en fantastisk semester i imponerande omgivningar. 

Sydafrika är mycket rikt på naturresurser och ett brofäste där tre kontinenters sjövägar möts. Landets omstrukturerade ekonomi och mycket solida finansiellt system, gör det också till en inkörsport till andra afrikanska marknader. Här finns en uppsjö av nya ekonomiska idéer för morgondagens Afrika. Safari, vandringar, ridning, fiske, segling, dykning, forsränning, golf, surfing och minnesvärda barbecues ... I Sydafrika verkar det vara helt omöjligt att inte hitta något som passar, så stort är utbudet. Om vi till detta lägger de fascinerande kulturerna SiSwati, Venda, Tsonga, Xhosa, Zulu, de legendariska vägarna som leder till världens tredje största vinproducents bästa viner och sedan rugby, musik och dans som konst och livsstil ... I Sydafrika, där kulturer och hav möts, blir din språkutbildning till något av ett under varje dag.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.