esl course cooking hero

Språk PLUS Matlagning

Receptet på en effektiv språkinlärning: kombinera praktik och sinnenas njutning.

Språk PLUS Matlagning: Språkkurser utomlands

Våra program Språk PLUS Matlagning är unika i sitt slag. Genom invigningen i matlagningens värld, deltagande i praktiska matlagningssessioner och delikata avsmakningar av lokala produkter, låter de dig utveckla din språkliga kapacitet samtidigt med dina kulinariska färdigheter.

Om du är matglad och tycker om att fixa i köket, kommer du att gilla detta nya koncept. Kombinerade med motiverande och interaktiva språklektioner, sätter matlagningssessionerna fokus på nöjet och glädjen att dela angenäma stunder med andra intresserade, som kommer från olika håll. Detta är ett tillfälle att upptäcka köksjargongen i språket du studerar och att förstärka dina språkliga färdigheter på ett hållbart sätt.

Matlagningen är också en reflex av en kultur, av ett sätt att leva. Genom att lära dig att kombinera lokala smaker och dofter, lär du dig också ditt värdlands traditioner. Och eftersom matlagning är en konstart utan gränser, kan varje deltagare sätta sin personliga prägel på rätterna, allt efter sin bakgrund och smak. Passa på att utbyta recept och kulinariska knep med de andra deltagarna.

ESL course plus cooking spanish

Spanska PLUS Matlagning

Tapas, vino y paëlla… Rikt, färgstarkt och porlande, det spanska köket placerar lyckan på tallriken. Upptäck detta varmblodiga lands typiska rätter via angenäma kulinariska workshops, som vår partnerskola i Valencia föreslår, eller pröva på kursen ”Spanska PLUS matlagning” som organiseras i Málaga under Andalusiens sol, eller i San Sebastian, en välkänd kulinarisk huvudstad.

ESL course plus cooking french

Franska PLUS Matlagning

Förfina dina matlagningstalanger i gastronomins vagga! Raffinerad och smakfull, traditionsbunden, är den franska gastronomin berömd i hela världen. Vår partnerskola i Rouen organiserar söta/salta workshops där du lär dig göra quiches, bakelser och maränger.

ESL course plus cooking italian

Italienska PLUS Matlagning

Omöjligt att motstå det italienska köket med sina medelhavssmaker och sina solmogna produkter, generöst smaksatta med olivolja… Om du vill upptäcka dess hemlighet, som gått i arv i generationer, delta då i de matlagningsverkstäder, som våra partnerskolor i den strålande italienska huvudstaden Rom, föreslår. På menyn: tillverkning av färsk pasta, tillagning av såsere och avsmakning av lokala viner!

Längre norrut i landet erbjuder våra partnerskolor i Florens och i Bologna dig att ta del av den italienska gastronomin via aptitretande matlagningskurser

Och i den pittoreska södern, i Salerno, har vi förlagt ett program för att upptäcka den passionerande, italienska gastronomin, genom en kombination av praktiska matlagningsövningar och seminarier, eller kulturella besök, knutna till matlagningen. De matintresserade får sitt lystmäte genom vinavsmakningar, besök på en mozzarellafabrik och bekantskapen med regionen Campanias recept.

Ännu längre söderut kan du också bli initierad i det sicilianska köket på vår partnerskola i Taormina, kalabriska specialiteter i Tropea och Sardiniens delikatesser i Alghero.

Kolla de bästa italienska recepten på vår blogg.

Behöver du mer information om våra Språk PLUS Matlagning kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ner vår broschyr:

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero