Språkresor till Kanada

Kanada är ett av de vänligaste länder du kan tänka dig, där två språk blandas på gatorna på grund av olika kulturer från hela världen – allt på samma ställe! Som ett av världens mest välkomnande länder, är Kanada den idealiska platsen för att lära dig franska och förbättra dina språkkunskaper medan du får oförglömliga minnen! Vi har hjälpt studenter med språkresor till Kanada i många år nu och tusentals studenter har givit ESL förtroendet att ge dem en oförglömlig språkupplevelse. Gör du detsamma!
 

Varför göra en språkkurs i franska i Kanada?

 
 • Lär dig ett europeiskt språk som talas i hela världen i en verkligt tvåspråkig, mångkulturell miljö.
 • Ta vara på allt som Kanada har att erbjuda – häpnadsväckande natur, skyhöga berg, kristallklart vatten och jättehöga skyskrapor.
 • Våra språkkurser i Montreal, där majoriteten talar franska, låter dig lära dig medan du utforskar ursprungsbefolkningens underjordiska bosättningar, hejar på hockeylagen eller klättrar stadens namne Mont Royal.
 • Blanda dig med lokalbefolkningen och praktisera dagligen din franska tillsammans med dina nya vänner, vilka som du också rest till Kanada för en språkkurs i franska!
 • Se och upplev franska på en global nivå då du lär dig om nya kulturer och livsstilar på andra sidan jorden.
 

Är kanadensisk franska annorlunda?

Alla typer av samma språk är olika över hela världen, eftersom kulturen påverkar dem över tiden. Kanadensisk franska och ”standardfranska” har sina respektive accenter och olikheter. Detta är emellertid inget problem, eftersom någon som talar kanadensisk franska inte har några som helst problem att förstå någon från Frankrike eller omvänt. Om du vill lära dig franska är Kanada ett mycket bra val, då du får lära känna en ny del av världen och får en global förståelse för språket.

 
 

Varför välja ESL för en språkkurs i franska i Kanada?

Vi på ESL har en passion för språk och vi tror att lära sig ett nytt språk när du är ung och har roligt är en av de bästa chanserna som finns att få! Lär känna nya delar av världen och utveckla en färdighet som du har nytt a av hela livet genom våra kvalitetskurser i språk med dynamiska och engagerande undervisningsmetoder. Vi vet att resa utomlands som ung är en milstolpe och därför hjälper vi dig att förbereda dig för din kurs och stödjer dig före, under och efter din språkresa. Våra språkreserådgivare hjälper dig att organisera din kurs och du kan räkna med dem för gratis, personaliserade råd genom hela processen att göra en språkkurs i franska i Kanada.

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.