Språkresor till Irland och Nordirland

Ett spirande resmål för språkresor och turism i Europa, har Irland snabbt blivit ett av våra populäraste val för studenter som letar efter en kurs i engelska utomlands för ungdomar. Varför? Irland har en rik kulturhistoria och med sina glada, vänliga lokalinvånare är det ett land där du direkt känner dig som hemma från ögonblicket du landar. ESL erbjuder kvalitetskurser för ungdomar som vill göra en språkresa till Irland och tusentals studenter har givit oss förtroendet år efter år att hitta den idealiska kursen för dem. Upptäck Irland under din kurs i engelska utomlands!
 

Varför göra en språkkurs i engelska i Irland eller i Nordirland?

 
 • Du kommer att vara omgiven av engelska och lära dig i en fräsch, dynamisk miljö som är totalt annorlunda än lektionerna i engelska i klassrummet hemma.
 • Du lär dig i en autentisk omgivning, praktiserar med internationella studenter och lokalinvånare och hör engelska runt omkring dig var du än går.
 • Du upplever campuslivet och träffar nya unga människor som rest för att studera engelska på Irland, precis som du.
 • Du får en oförglömlig erfarenhet när du reser till nya platser i Irland och i Nordirland, deltar i spännande aktiviteter och gör utflykter med skolan.
 

Var kan jag göra en språkkurs i engelska i Irland och Nordirland?

Om du vill testa stadslivet, res då till Dublin, Irlands berömda huvudstad, för att uppleva det verkligt irländska kynnet och känna historien och kulturen i varje gathörn. Är du mer intresserad av äventyr och den berömda, gröna irländska naturen, är Adventure Island vid stranden av Erne Lake den idealiska platsen för en språkresa till Nordirland. Småstadsliv väntar dig i Galway på din kurs i engelska för ungdomar i Irland, en omtalad plats i många irländska ballader och ”Irlands kulturella hjärta”.

 
 

Är engelskan som talas på Irland annorlunda?

Alla engelsktalande länder talar språket litet annorlunda, men du behöver inte bekymra dig för vad du kommer att lära dig på din kurs i engelska på Irland, eftersom grammatik och vokabulär som används på Irland inte skiljer sig mycket från den engelska som lärs ut i skolor i Europa – brittisk engelska. Ibland används olika ord, men att lära sig ett större ordförråd och få en mer global förståelse för engelska medan du besöker nya länder och upplever nya kulturer, är alltid en tillgång.

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.