Företagspraktik i Irland

På pubarna i Dublin kan studenterna tillbringa timmar med att förbättra sina språkkunskaper och lyssna till de keltiska legender som berättas. Dessa historier, som förts vidare från far till son, handlar om de fantastiska varelser som bor i detta klargröna landskap.

Irland är ett land där man tar sig tid att lyssna och att förstå varför det inte liknar något annat engelskspråkigt land. Det finns magi i luften. En magi som utan tvivel fötts på slätterna med sina torvmossar och vid de arkeologiska fyndplatserna vid sidan av de medeltida kyrkorna. Men här finns också otroligt roliga fester som livas upp av den gaeliska musiken. Det är en fantastisk blandning av människa och natur. Men även om Irland inte för allt i världen skulle vilja byta ut ett uns av sitt förflutna upplever den lilla republiken en lycklig modern nutid. Dublin har blivit ett europeiskt kulturcentrum, där den unga generationen markerar sin självständighet gentemot sin brittiska granne. Gatorna myllrar av folk och festivalerna blir allt fler. Tiden då det enda som landet kunde erbjuda en besökare var tystnaden och det orörda, gröna landskapet känns mycket avlägsen. Ett litet råd på vägen! Det mest intressanta sättet att tillbringa en irländsk eftermiddag ser ut så här: Sätt dig på en uteservering, njut av en Guinness och läs någon av landets stora litterära hjältar, James Joyce eller Oscar Wilde, för att få en idé om den irländska själen, som är både rolig och bitsk.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.