ESL Summer Camp in Galway for Teens and Kids

Galway Summer Programme (12-19 år)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Galway Summer Programme (12-19 år)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Galway Summer Programme (12-19 år)

Vår partnerskola anordnar sitt sommarläger på välkända campus: Galway and Mayo Institute of Technology (GMIT) som ligger på Dublin Road i Galway City med utsikt över Galwaybukten och The Jes (som ligger på Sea Road), på gångavstånd från centrum*.. Den livliga staden Galway vid havet är den idealiska platsen för att lära sig engelska under ett aktivt sommarlov. Den mycket trivsamma skolan erbjuder en unik kursupplevelse med sina excellenta lektioner och varierade aktiviteter, understödda av erfarna lärare och ledare, som välkomnar och tar hand om de unga studenterna från hela världen. Allt du behöver finns på plats: de ljusa klassrummen, cafeterian, uppehållsrummet med Wi-Fi och till och med ett sportcenter. Perfekt för att upptäcka Irland och lära sig engelska i en autentisk miljö!
Vänligen observera att unga vuxna (16 – 19 år) och juniorer (12 – 16 år) har skilda faciliteter på campus.
* Studenter som väljer att bo på residens går på GMIT, medan de som bor i värdfamilj går på The Jes.

Pluspunkter

 
Galway Summer Programme (12-19 år)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
12 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj (12-16)

ESL host family accommodation 2

Att bo i familj är en oförglömlig upplevelse eftersom du då får chans att dela en irländsk familjs vardagsliv och vanor. Alla värdfamiljer bor i Galways bästa bostadsområden, vissa bara en kort promenad till skolan, andra en kort bussresa och vissa maximum 30 - 40 minuter med buss. Du bor med helpension (frukost, lunchmatsäck och middag). Eleverna delar vanligtvis rum med en eller två andra studenter som har ett annat modersmål än svenska. Att dela rum med ett syskon eller kamrat går att ordna på begäran.

Residens

ESL apartment studio accommodation

Residenset ligger på mindre än 5 minuters promenad från skolbyggnaden och består av lägenheter som kan ta emot mellan 4 och 5 internationella elever i tvåbädds- eller enkelrum och som, var och en, har två badrum och ett TV-rum med gratis internet via Wi-Fi. De boende har också tillgång till en tvättstuga och en liten affär. Regelbunden städning av rummen och av badrummen ingår. I denna boendeform ingår helpension. Alla måltider serveras i skolmatsalen, utom vid heldagsutflykter då du får matsäck med dig. Skolans egna ledare, som finns på plats dygnet runt, garanterar elevernas trygghet.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Galway language stay
Andra skolor i området
Galway
ESL Junior language courses Dublin summer Program 13 17 years
Dublin
Sommarprogram Dublin (13-17 år)
 
ESL Junior language courses Edinburgh summer campus 12 17
Edinburgh
Edinburgh Summer Campus (12-17)
 
junior language courses brighton with a host family 13 17 years esl
Brighton
Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)