ESL Summer Camp in Galway for Teens and Kids

Galway Summer Camp (16-18)

Galway Summer Camp (16-18)

(29.06-13.07 / 14.07-28.07.24)

Vår partnerskola genomför sitt sommarläger på skolans andra campus, som ligger precis på andra sidan gatan från skolans huvudbyggnad i centrum av staden. Den livliga staden Galway vid havet är den idealiska platsen för att lära sig engelska under ett aktivt sommarlov. Den mycket trivsamma skolan erbjuder en unik kursupplevelse med sina excellenta lektioner och varierade aktiviteter, understödda av erfarna lärare och ledare, som välkomnar och tar hand om de unga studenterna från hela världen. Allt du behöver finns på plats: de ljusa klassrummen, cafeterian, uppehållsrummet med Wi-Fi och till och med ett sportcenter. Perfekt för att upptäcka Irland och lära sig engelska i en autentisk miljö!

Pluspunkter

 
Galway Summer Camp (16-18)
1 / 10

Pluspunkter

  • En unik inlärningsupplevelse i en av Irlands vackraste och ikoniska städer
  • Perfekt läge för att upptäcka Irlands naturliga skönhet, inklusive de fantastiska Cliffs of Moher och Aran Islands
  • Många möjligheter att träna engelska på de musikaliska gatorna i staden

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Argentina
      Tyskland
      Österrike
      Belgien
      Frankrike
      Schweiz

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj (16-18)

ESL host family accommodation 2

Att bo i familj är en oförglömlig upplevelse eftersom du då får chans att dela en irländsk familjs vardagsliv och vanor. Alla värdfamiljer bor i Galways bästa bostadsområden, vissa bara en kort promenad till skolan, andra en kort bussresa och vissa maximum 30 - 40 minuter med buss. Du bor med helpension (frukost, lunchmatsäck och middag). Eleverna delar vanligtvis rum med en eller två andra studenter. Att dela rum med ett syskon eller kamrat går att ordna på begäran.

 

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.