Betalt arbete i Queenstown, Nya Zeeland

Queenstown är en magisk stad, berikad av en känslosam maoritradition och har sedan hundratals år dragit till sig allt från äventyrare och guldgrävare till filmregissörer, vinälskare och hollywoodstjärnor.

Se vårt urval av skolor - Queenstown

Idag är Queenstown även en mötesplats för utövare av extremsporter. Denna fantastiska stad ligger inbäddad mellan de majestätiska bergstopparna i de södra delarna av de nyzeeländska alperna och Wakatipusjön, och erbjuder oförglömliga stunder då tiden verkar stå stilla. Du får även möjlighet att låta dig frestas av bungyjump, vintersporter och båtturer eller att upptäcka de vinodlingar som hör till de mest uppskattade i hela världen. Invånarnas legendariska gästfrihet låter dig njuta av en enatående livsstil, med rytmerna från de 160 barer och caféer som gör Queenstown till en livlig och exotisk plats under hela året! Det svåraste kommer att bli att inte förlänga vistelsen!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.