Betalt arbete i Nya Zeeland

Nya Zeeland befolkades för mindre än ett årtusende sedan av ett lyckosamt folk, maorierna, och öarna verkar ännu inte riktigt ha anpassat sig till den mänskliga närvaron. Överallt, på de snöklädda bergstopparna (ett snowboardparadis i juli), på de vulkaniska slätterna och i skogarna med förhistoriska träd, påminner landet oss om en tid då geografin inte lät sig tämjas. Men som själv tämjde den som vågade kasta sig in i det.

Vi är specialister på språkresor till Nya Zeeland och har utarbetat ett kombinerat GAP YEAR-program som ger dig möjlighet att skaffa dig litet inkomster under din studietid, så att du kan utnyttja maximalt din tid på dessa magnifika öar. Med ett Working Holiday Visa eller ett studentvisum (från 14 veckors kurstid) kan du söka ett betalt arbete. Om du kan kommunicera flytande på engelska kommer din vistelse och ditt arbete på Nya Zeeland att bli en verklig succé. Ju säkrare du blir på landets språk, desto mer ökar dina chanser att hitta ett jobb som passar ihop med dina yrkesmässiga intressen, och desto rikare blir dina upplevelser och möten. En språkkurs när du kommer till Nya Zeeland ger dig tillfälle att fräscha upp och bredda dina språkkunskaper innan du kastar dig ut i yrkeslivet.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.