Betalt arbete i Nya Zeeland

Nya Zeeland befolkades för mindre än ett årtusende sedan av ett lyckosamt folk, maorierna, och öarna verkar ännu inte riktigt ha anpassat sig till den mänskliga närvaron. Överallt, på de snöklädda bergstopparna (ett snowboardparadis i juli), på de vulkaniska slätterna och i skogarna med förhistoriska träd, påminner landet oss om en tid då geografin inte lät sig tämjas. Men som själv tämjde den som vågade kasta sig in i det.

Vi är specialister på språkresor till Nya Zeeland och har utarbetat ett kombinerat GAP YEAR-program som ger dig möjlighet att skaffa dig litet inkomster under din studietid, så att du kan utnyttja maximalt din tid på dessa magnifika öar. Med ett Working Holiday Visa eller ett studentvisum (från 14 veckors kurstid) kan du söka ett betalt arbete. Om du kan kommunicera flytande på engelska kommer din vistelse och ditt arbete på Nya Zeeland att bli en verklig succé. Ju säkrare du blir på landets språk, desto mer ökar dina chanser att hitta ett jobb som passar ihop med dina yrkesmässiga intressen, och desto rikare blir dina upplevelser och möten. En språkkurs när du kommer till Nya Zeeland ger dig tillfälle att fräscha upp och bredda dina språkkunskaper innan du kastar dig ut i yrkeslivet.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.