Betalt arbete i Nya Zeeland

Med underbart vackra landskap och oändliga möjligheter för unga människor som söker arbete utomlands, är det inte underligt att Nya Zealand är ett så populärt resmål för ett sabbatsår. Att jobba på Nya Zealand öppnar portarna till denna välkomnande, spännande kultur för dig!

Du hittar arbete under vintermånaderna (vilket på Nya Zealand betyder juni till september) på skidanläggningar i Queenstown, där de snöiga pisterna har fantastiska vyer över Wakatipusjön. Jobb hittar du lätt också inom besöksnäringarna eftersom landet där Sagan om ringen-trilogin filmades drar till sig miljontals besökare varje år. Besök Hobbiton, fotvandra i nationalparkerna, kolla in glaciärerna, gejsrarna och de tropiska öarna. Och viktigast av allt, lär känna den otroligt vänliga lokalbefolkningen. Upptäck våra program med utlandsjobb i Nya Zealand!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.