Betalt arbete i Irland

Irland, med sina fyra och en halv miljon invånare och höga befolkningstillväxt jämfört med europeisk standard, är det ultimata gröna resmålet. Landet är starkt förankrat i sina traditioner och har alltid lockat många besökare tack vare det exceptionella landskapet.

Turismen är den viktigaste faktorn i den irländska ekonomin. Det finns alltså stora möjligheter inom servicesektorn, vilket är idealiskt för unga studenter som vill hitta ett betalt arbete för en kortare eller längre period. Precis som resten av landet är huvudstaden Dublin en populär plats. Den är också öns historiska, politiska, konstnärliga och ekonomiska centrum. Här föddes de största litterära personligheterna, som till exempel George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde och Jonathan Swift. Dublin är också centralpunkten för den irländska kulturen. Här hittar du bland annat landets viktigaste museer. Befolkningen är en av Europas yngsta, då över 50% är under 25 år. Den legendariska irländska vänligheten märks av vid alla möten med lokalbefolkningen. Det är lätt att få kontakt och skapa nätverk för att hitta lediga arbeten för alla som intresserar sig för de möjligheter som erbjuds.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.