Betalt arbete i Irland

Irland, med sina fyra och en halv miljon invånare och höga befolkningstillväxt jämfört med europeisk standard, är det ultimata gröna resmålet. Landet är starkt förankrat i sina traditioner och har alltid lockat många besökare tack vare det exceptionella landskapet.

Turismen är den viktigaste faktorn i den irländska ekonomin. Det finns alltså stora möjligheter inom servicesektorn, vilket är idealiskt för unga studenter som vill hitta ett betalt arbete för en kortare eller längre period. Precis som resten av landet är huvudstaden Dublin en populär plats. Den är också öns historiska, politiska, konstnärliga och ekonomiska centrum. Här föddes de största litterära personligheterna, som till exempel George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde och Jonathan Swift. Dublin är också centralpunkten för den irländska kulturen. Här hittar du bland annat landets viktigaste museer. Befolkningen är en av Europas yngsta, då över 50% är under 25 år. Den legendariska irländska vänligheten märks av vid alla möten med lokalbefolkningen. Det är lätt att få kontakt och skapa nätverk för att hitta lediga arbeten för alla som intresserar sig för de möjligheter som erbjuds.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.