Språkresor Schweiz

Knutpunkten för inte bara två, utan fyra officiella språk, är Schweiz en dröm för alla blivande lingvister! Som en liten, men omväxlande nation, ger dig en språkresa till Schweiz tillfälle att upptäcka dess många olika sidor och att prova på en blandning av kulturer, kombinerad med bildsköna scenerier. Vare sig du är en naturälskare, en äventyrare, en kulturfantast eller en språkentusiast, har ESL:s kurser i franska i Schweiz någonting för var och en!
 

Varför studera franska i Schweiz?

 

Om du gillar att upptäcka nya platser och kulturer, är Schweiz ett perfekt, och litet speciellt, ställe att välja. Den franskspråkiga delen av Schweiz är en liten bubbla av fransk kultur, men med sin egna unika stil. En kurs i franska i Schweiz ger dig möjlighet att lära dig i total fördjupning och att tala franska varenda dag, medan du utforskar Genèvesjöns stränder de, höga schweiziska Alperna och den läckra, schweiziska maten. Alla dina sinnen får njuta när du utvecklar dina färdigheter i franska i detta vackra land!


 

Vad kommer jag att göra på min språkkurs i franska i Schweiz?

 

Vi erbjuder ett stort antal kurstyper på alla våra språkkurser och franska är inget undantag. I Schweiz får du möjlighet att skräddarsy din kurs så att den motsvarar dina specifika behov och målsättningar. Studera i din egen takt på en standard- eller intensivkurs, eller gör lektionerna mer personaliserade med privatlektioner för att verkligen finslipa dina språkkunskaper. Om du vill ta en officiell examen, erbjuder våra partnerskolor speciella förberedelsekurser för att utveckla dina färdigheter. Utöver studierna, erbjuder våra partnerskolor även en mängd aktiviteter för att hjälpa dig att upptäcka nya platser i Schweiz, och att samtidigt praktisera din franska.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Schweiz?

 

Vi började att organisera språkresor för studenter för över 20 år sedan – just i Schweiz! Som ett schweiziskt företag har vi den lokalkännedom som behövs för att guida dig när du organiserar din ideala kurs i franska i Schweiz. På ESL har vi byggt upp ett brett nätverk av partnerskolor som vi håller en nära kontakt med år efter år, för att säkra att du ska få den bästa, högkvalitativa språkkursen. Vi stödjer dig hela vägen genom processen med gratis, personaliserad rådgivning och arbetar med dig för att skapa en språkupplevelse du aldrig glömmer!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.