Språkresa till Leysin, Schweiz

Bra, 217 omdömen

Upptäck höga berg och böljande gröna kullar på en spännande kurs i franska i Leysin! En oförglömlig språkresa väntar på dig i en av Schweiz mest spännande semesterorter, där du, när du studerar franska i Leysin, kan prova alla slags spännande vintersporter och sommaraktiviteter. Plugga franska i Leysin i år och upptäck själv Schweiz! 

 
Språkresa till Leysin, Schweiz
Leysin
1 / 10
Franska skolor i Leysin

Leysin är en vacker, solig alpin by omgiven av vykortsvacker utsikt och söta schweiziska chaleter och på en kurs i franska i Leysin får du uppleva dess unika blandning av schweizisk och fransk kultur! Vår fantastiska partnerspråkskola kommer att undervisa dig i total språklig fördjupning, så att du gör stadiga framsteg när du studerar franska i Leysin. Vid sidan av din språkkurs utomlands kan du också utforska berget La Berneuse och den charmiga närliggande staden Aigle!

Varför studera franska i Leysin?

esl leysin language stay 3 column 1
Byliv
  • Du kommer att studera franska i Leysin omgiven av fantastiska sevärdheter - det är värt att kolla in det historiska slottet i den charmiga staden Aigle, en fransktalande ort.
  • På berget La Bernuse, besök restaurangen för att beundra utsikt över dalen, eller ta reda på mer om ostproduktion i regionen på museet La Fromagerie - kontakta oss för mer information om att bo i Leysin.
esl leysin language stay 3 column 2
Resande
  • Leysin har ett fantastiskt läge bara en kort bilresa från Genèvesjön, där du kan beundra charmiga städer som Montreux och Lausanne och shoppa traditionella souvenirer.
  • Se till att du också tar en tur till Zermatt på din kurs i franska i Leysin, en vacker alpstad där du kan njuta av utsikten över det berömda Matterhorn!
esl leysin language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • På sommaren kan språkstudenterna i Leysin utforska de vackra dalarna i de schweiziska Alperna med mountainbike eller till häst.
  • När du läser franska i Leysin på vintern, se till att utnyttja de perfekta skidbackarna i Leysin, eller beundra utsikten från fantastiska Glacier 3000!

Populära frågor om att studera franska i Leysin:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Leysin?

När du pluggar franska i Leysin tillkommer några extra kostnader - på vintern inkluderar dessa ett liftkort som kostar 46 euro (50 francs) för ungdomar 16 - 23 år och 50 euro (55 francs) för vuxna. Ett huvudmål på en av de traditionella chaletrestaurangerna i byn kostar mellan 27 euro (30 francs) och 40 euro (45 francs). Våra kurser i franska i Leysin för juniorer börjar från 1 416 euro för en vecka, och du får gärna kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Schweiz.

Vilka är fördelarna med att studera franska i Leysin?

  • När du studerar franska i Leysin får du uppleva livet i en charmig alpin by och lära dig mer om traditionell fransk och schweizisk kultur.
  • Din vistelse skulle inte vara komplett då du pluggar franska utomlands i Alperna utan att prova adrenalindrivna aktiviteter och sådana finns många att välja mellan i Leysin!

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Leysin?

På en kurs i franska i Leysin erhåller du undervisning av hög kvalitet på vår fantastiska partnerskola, som kommer att se till att du når dina språkmål. Några av språkkurserna utomlands i Leysin som vi erbjuder inkluderar:

• Sommarläger för juniorer i åldrarna 8 - 17 år, inklusive intensiva program

• Kurser Franska PLUS aktivitet (t.ex. ridning, tennis)

Har du några övriga frågor om att studera franska i Leysin?