Språkresor till Málaga

Upplev den spanska livsstilen i soldränkta Andalusien, en region med en rik historia och kultur som du blir totalt fördjupad i under din språkresa till Málaga. Som en av Europas äldsta städer, är Málaga ett öppet museum, där kulturer har existerat och blandats tillsammans under sekler och skapat denna moderna stad, som vibrerar och välkomnar dig. Ett perfekt exempel på den spanska gästfriheten. Du kommer snabbt att göra framsteg i denna miljö under din kurs i spanska i Málaga.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Málaga

 • Lägg till i favoriter

  Lär dig spanska i ett historiskt hus från 1950 i andalusisk stil i hjärtat av Málaga, alldeles bakom...

  Från 2031 SEK
  195 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Malaca Instituto och residenset Club Hispánico, som ligger på cirka 10 minuters gångavstånd till...

  Från 2864 SEK
  275 EUR för 1 vecka

Varför läsa spanska i Málaga?

 
 • Málagas invånare är kända som några av de mest välkomnande i Spanien och du kommer genast att känna dig som hemma när du praktiserar din spanska med dem varje dag och utforskar Málagas gamla gator och gömda vrår.
 • Som den sydligaste stora staden i Europa, har Málaga en rik blandning av kulturer och traditioner, vilka fortfarande reflekteras i det dagliga livet. En kurs i spanska i Málaga ger dig erfarenhet av detta då du lär dig nya saker varje dag.
 • Studenter kommer från hela Europa – och längre ifrån – för att se mer av denna unika livsstil, så du får möjlighet att praktisera din spanska med studenter av många olika nationaliteter.


Vilken typ av kurser i spanska i Málaga kan jag göra?

 

Våra partnerskolor erbjuder alla möjliga sorters kurser för att du ska göra snabba framsteg i dina kunskaper i spanska. Från standardkurser till intensivkurser, förberedande examenskurser till kurser utformade för studenter från 30 år och uppåt; det finns verkligen en kurs för var och ens individuella behov! Du kan upptäcka Andalusiens rika traditioner genom specialdesignade kurser som kombinerar din kurs i spanska med lektioner i salsa, matlagning eller flamenco.

 

Varför studera spanska i Málaga med ESL?

 

Vi vill hjälpa dig att nå din fulla potential i tillägg till att få en erfarenhet du aldrig kommer att glömma. Därför väljer vi omsorgsfullt våra partnerskolor och håller en nära kontakt med dem för att säkra att du ska få ut det bästa av din kurs i spanska i Málaga. Sedan ESL startade 1996, har vi stolt kunnat erbjuda kvalitetskurser till exceptionella priser och vår lägstaprisgaranti betyder att du aldrig betalar mer med oss än du skulle göra med någon annan förmedling. Vår service är helt personaliserad och du får din egen språkreserådgivare som stöder dig i varje steg av processen. Upptäck en värld av språk i Málaga med oss!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.