Språkresor till London

Storbritanniens huvudstad, ledande inom konst och affärer, är en brusande stad där historien går hand i hand med det  senaste modet – kort sagt ett superbt mål för en språkresa!

Ta en promenad utmed Themsen, ta en öl på en ”boozer” (Londonslang för pub) i Camden, eller njut bara av sorlet från en internationell metropol. En sak är säker: du kommer aldrig att sakna saker att se, göra och smaka i det engelska språkets hem. Och om du behöver en paus, leta då bara upp en mysig plats i en av stadens många parker eller museer i världsklass och njut av lugnet mitt i händelsernas centrum. Vi erbjuder en enastående samling resmål runt om i London, från de grönskande stadsdelarna Wimbledon, Hampstead och Highgate, till det brusande West End. En kurs i engelska i London är ett fantastiskt sätt att upptäcka staden, eller att lära känna den bättre.

Var du än väljer att lära dig engelska i London, kommer du snart att fastna för staden. Ströva omkring bland marknadsstånden i Camden eller Brick Lane, där fynden väntar på att upptäckas, besök inspirerande gallerier, fyllda av klassiska och moderna mästerverk, eller promenera bara på gatorna och stöt på pubar, klubbar, kaféer, teatrar och allt annat en storstad kan erbjuda. Sjung med i en musikal eller var med och skandera på en fotbollsmatch i Premier League. Njut av Waterloo Sunset och nattlivet i Soho. London är en stad som har något för var och en.

Läsa mer

Språkskola – London

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.