Språkresor till London

London är fortfarande en av världens populäraste och ikoniska städer: studenter reser på språkresa till London från överallt på jorden för omges av språket dygnet runt och snabbt förbättra sin engelska. London har varit det populäraste resmålet för språkresor sedan vi började 1996: att hjälpa dog att hitta din idealiska kurs i engelska i London är vår specialitet och vi ser fram emot att få visa dig vad denna stad kan erbjuda!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - London

Varför studera engelska i London?

Det finns många anledningar till att välja Storbritanniens huvudstad som resmål för en kurs i engelska: en av dem är att du aldrig kommer att sluta att lära dig! Om du lär dig engelska i London, kommer du att ha massor att se och göra och eftersom London är Storbritanniens mångkulturella nav, får du möjlighet att träffa folk och att uppleva en unik blandning av kulturer från hela världen. Som en av Europas megastäder, hittar du här ett enormt utbud, inte bara av språkkurser i London, utan också av allt annat som finns att uppleva i huvudstaden.


 
  

Typer av kurser i engelska i London

Eftersom London är ett så populärt val bland internationella studenter, finns det massor av kursalternativ, vilket betyder att du helt säkert kommer att hitta den perfekta språkresan som bäst passar dina behov. Det bästa sättet att lära sig är genom att ha roligt, så att välja en skola du känner dig bekväm med är viktigt. Vare sig du söker engelska för affärslivet, för resande eller helt enkelt för att du är intresserad av språket, finns den rätta kursen för dig i London.
 
ESL erbjuder olika typer av kurser på alla nivåer och handplockade partnerskolor som erbjuder högkvalitativ undervisning och minnesvärda upplevelser. Vi finns här för att guida dig hela vägen när du utformar din perfekta språkkurs i London.


 
  

Vilka är fördelarna med att plugga engelska i London?

En språkresa till London har många fördelar:


 
 • Tillgång till några av de mest högkvalitativa engelska skolorna och kurserna i landet.
 • Studera med studenter från jordens alla hörn tack vare Londons emblematiska status i världen.
 • Leva i en av världens mest dynamiska och spännande städer, där det alltid finns något nytt att upptäcka.
 • Förfina din engelska accent och praktisera dina färdigheter i en av Europas mest mångkulturella städer.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.