Språkresor till London

Storbritanniens huvudstad, ledande inom konst och affärer, är en brusande stad där historien går hand i hand med det  senaste modet – kort sagt ett superbt mål för en språkresa!

Ta en promenad utmed Themsen, ta en öl på en ”boozer” (Londonslang för pub) i Camden, eller njut bara av sorlet från en internationell metropol. En sak är säker: du kommer aldrig att sakna saker att se, göra och smaka i det engelska språkets hem. Och om du behöver en paus, leta då bara upp en mysig plats i en av stadens många parker eller museer i världsklass och njut av lugnet mitt i händelsernas centrum. Vi erbjuder en enastående samling resmål runt om i London, från de grönskande stadsdelarna Wimbledon, Hampstead och Highgate, till det brusande West End. En kurs i engelska i London är ett fantastiskt sätt att upptäcka staden, eller att lära känna den bättre.

Var du än väljer att lära dig engelska i London, kommer du snart att fastna för staden. Ströva omkring bland marknadsstånden i Camden eller Brick Lane, där fynden väntar på att upptäckas, besök inspirerande gallerier, fyllda av klassiska och moderna mästerverk, eller promenera bara på gatorna och stöt på pubar, klubbar, kaféer, teatrar och allt annat en storstad kan erbjuda. Sjung med i en musikal eller var med och skandera på en fotbollsmatch i Premier League. Njut av Waterloo Sunset och nattlivet i Soho. London är en stad som har något för var och en.

Läsa mer

Språkskola – London

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.