Volontärarbetsprogram i Ryssland

Berömt för sin konst, litteratur, balett och musik, är Ryssland en unikt vacker plats att spendera ditt sabbatsår på. Medan du lär dig ryska och gör ett volontärarbete i Ryssland får du möjlighet att lära känna detta fantastiska land från insidan.

Från Moskvas färgrika nattliv till kulturcentret vid havet, Sankt Petersburg, är Ryssland en spännande plats för att leva en tid utomlands. Berika dina lektioner i ryska genom att lägga till en volontärupplevelse, med alternativ som sträcker sig från att undervisa barn till att arbeta på en konststiftelse för behövande studenter eller ett volontärarbete inom ett socialt program. Missa inte landets fantastiska museer och avundsvärda arkitektur medan du fördjupar dig i det ryska språket. Njut av ditt volontärjobb i Ryssland under ditt sabbatsår.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.