Malaga

Picassos födelsestad erbjuder dig en symfoni av färger, smaker och landskap som får dig att tappa andan. I Andalusien förenar kurserna i spanska en rik kulturupplevelse med övning i ett internationellt nyckelspråk.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Malaga

 • Lägg till i favoriter

  Kombinera det bästa av Andalusien med en intensiv språkutbildning. Malaca Instituto har många års...

  Från 4843 SEK
  469 EUR för 2 veckor
Vid Guadalmedinas mynning, mitt emot Marockos kust och där vägarna från bergsområdena i Grenada, och Guadalquivir löper ut, har Málagas fantastiska läge gjort staden till den näst största, efter Sevilla, i Andalusien. Den gamla fiskehamnen har fått ge plats åt en ökande hamnaktivitet och hotellverksamheten, kommersen, transporterna och nya informationsteknologier genomgår en enastående utveckling. Idag är Málaga regionens viktigaste stad vid Medelhavet. Och om man i södra Spanien ofta har exploaterat kusterna på grund av massturismen, så har Málaga lyckas bli en stolt och gästvänlig stad, som gjort sitt förflutna till ett konstverk under öppen himmel. Och när de ljuva andalusiska kvällarna faller på, blir det fest i varje gathörn.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.