London

Vem har inte drömt om att utforska alla de fantastiska sevärdheterna i Storbritanniens huvudstad med sina barn? London är perfekt för en familjespråksemester med ett stort och varierat utbud av aktiviteter för besökare av alla åldrar.
 

Detta program är inte längre disponibelt

Se vaktavlösningen vid Buckingham Palace tillsammans, ta en tur på en röd dubbeldäckare, utforska Portobello Roads loppmarknad, beundra vaxfigurerna på Madame Tussauds museum, ät picknick i Hyde Park, ta en kryssning längs Themsen - och lär er dessutom engelska under en oförglömlig semester. Vibrerande, utan att vara stressande, mångkulturell och samtidigt så brittisk! London fascinerar alla generationer. Alla museer är gratis (förutom ett fåtal privata institutioner), grönområdena är designade för att vara en plats där familjer kan slappna av och shoppingen passar allas budget. Att man vid sin hemkomst kommer att ha gjort en märkbar förbättring av sin engelska är en extra bonus.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.