Studera engelska i Engelberg

Bra, 149 omdömen

Kom till ett fantastiskt alpint resmål på en kurs i engelska i Engelberg! Som en av de största semesterdestinationerna i Schweiz, kommer du här att kunna delta i spännande aktiviteter som skidåkning, mountainbike och golf när du studerar engelska i Engelberg. Att plugga engelska i Engelberg, högt upp i de schweiziska alperna, är ett perfekt val om du vill uppleva fantastiska landskap och otroliga aktiviteter!

 
Studera engelska i Engelberg
Engelberg
1 / 10
Engelska skolor i Engelberg

Denna vykortsvackra schweizisk bergsstad är idealisk för vandring, simning i alpina sjöar eller bara för att njuta av den friska, bergsluften och det starka solskenet, och du får uppleva allt detta på din kurs i engelska i Engelberg. Du kommer att förbättra dina engelska färdigheter på en av våra fantastiska partnerspråkskolor både i klassrummet och när du deltar i några av de spännande aktiviteterna som erbjuds. Här har du bara en kort promenad till Titlis Rotair Gondola och andra sevärdheter du får njuta av då du studerar engelska i Engelberg!

 

Varför studera engelska i Engelberg?

esl engelberg language stay 3 column 1
Byliv
  • Engelberg är känd för sitt otroliga bergslandskap och det bästa sättet att beundra det är att fara upp i berget Titlis, varefter du kan ta en promenad på den berömda hängbron längs klipporna!
  • När du spenderar tid att studera engelska i Engelberg, kan du utforska byns historia vid Engelbergs kloster från 1100-talet, ett fantastiskt komplex med barockkonst - kontakta oss för mer information om boende i Engelberg.
esl engelberg language stay 3 column 2
Resande
  • Då du pluggar engelska i Engelberg, är du bara en timmes bilresa från Zürich, där du möter livet i en schweizisk stad med historisk charm.
  • För att lära känna några av de närliggande bergslandskapen, gör en bilresa till vackra Lucerne, en fantastisk medeltida stad vid sjön Lucerne.
esl engelberg language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Vill du ha en adrenalinkick, kommer du att njuta av att lära sig engelska i Engelberg, där du kan pröva några otroliga skidbackar eller utmana dig själv med en via ferrata!
  • Alpernas oststråk går genom Engelberg till andra närliggande dalar, där du kan få provsmaka olika sorter, eller kan du testa att kasta dig utför den tidigare bobsleighbanan!

Populära frågor om att studera engelska i Engelberg:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Engelberg?

Våra engelska kurser i Engelberg för juniorer börjar från 1 433 euro för en vecka, och du kommer att upptäcka att aktiviteter är den största utgiften i Engelberg. En rundtur i dalen kan kosta cirka 92 euro (100 francs), medan ett endagars skidpass för regionen kostar 44 euro (48 francs) för 16 - 19-åringar och 63 euro (68 francs) för vuxna över 20. Kontakta ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Engelberg!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Engelberg?

  • När du studerar engelska i Engelberg, kommer du att göra snabba framsteg i dina språkstudier samt delta i otroliga en-gång i-livet-aktiviteter!
  • Byn lockar besökare från hela världen, och när du studerar engelska utomlands i Engelberg kommer du att träffa massor av människor att träna din engelska med.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Engelberg?

Bortsett från de otroliga aktiviteterna kommer du att göra snabba framsteg på din kurs i engelska i Engelberg hos vår partnerskola. Lärarna kommer att se till att du når dina språkmål under fördjupande, dynamiska lektioner! Några av våra språkkurser utomlands inkluderar:

  • Sommarläger för 10 - 17-åringar
  • Kurser Engelska PLUS aktivitet (t.ex. äventyr, tennis)


 

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Engelberg?