esl business courses the london school of english

The London School of English

The London School of English

”Kom hit med höga förväntningar, vi lovar att överträffa dem” är vårt partnerskolas devis och den säger allt om hur seriösa kurserna på nr 15 Holland park Avenue är. London School of English som har en lång och gedigen erfarenhet av utbildningar för professionella grundades 1912 och är en av de äldsta i England. Kursutbudet består av kurser för unga medarbetare, för chefer och av kurser med specifika inriktningar (juridisk, personal etc.). Om du nyss påbörjat din karriär eller om du är på höjden av den, så gör de dynamiska och kunniga lärarna på London School of English allt för att på kort tid öka din kommunikativa förmåga i engelska i just din yrkesmässiga kontext, men även för mer informella situationer. I detta avseende blir skolans restaurang den naturliga mötesplatsen där du umgås och delar erfarenheter med skolans övriga deltagare. En japansk ingenjör, en tysk advokat, en brasiliansk arkitekt, en rysk entreprenör eller en schweizisk affärsman ... London School of English kännetecknas av sin ”nationality mix”, och den avspända stämningen vid lunchbuffén gynnar ämnesövergripande kontakter och utbyte av visitkort över alla gränser.

OBS: alla kurser inkluderar trerätterslunch tre gånger i veckan, lagad av våra kockar och alltid med lokalproducerade ingredienser när så är möjligt.

Pluspunkter

 
The London School of English
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Världens äldsta, ackrediterade språkskola med över 104 års erfarenhet
  • Specifika träningskurser för färdigheter i affärskommunikation, inklusive realistiska affärssimuleringar, riktade till både erfarna och unga yrkesutövare
  • Små grupper och individuell uppföljning
  • Varierat socialt program varje vecka

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
20 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj Executive

esl host family accommodation adults

Hos familjen bor du i eget rum med frukost, tre middagar i veckan och eget badrum.

Residens Prince Consort Village

ESL-hotel-accommodation-4

Du bor i en privat studio med eget badrum, fullt utrustat kök och gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar tillhandahålls. I residensets gemensamma utrymmen, som gymmet, spelrummet och innergården, får du tillfälle att umgås med andra internationella studenter. Betaltvättstuga finns och residenset omges av ett antal pubar och restauranger.

Hilton Kensington

ESL-hotel-accommodation-1

Kontakta oss för ytterligare information om detta erbjudande.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL London language stay
Andra skolor i området
London
esl english england london st giles london highgate hero
London
St Giles London Highgate
 
ESL St Giles International Brighton
Brighton
St Giles International