esl business courses the london school of english

The London School of English

The London School of English

”Kom hit med höga förväntningar, vi lovar att överträffa dem” är vårt partnerskolas devis och den säger allt om hur seriösa kurserna på nr 15 Holland park Avenue är. London School of English som har en lång och gedigen erfarenhet av utbildningar för professionella grundades 1912 och är en av de äldsta i England. Kursutbudet består av kurser för unga medarbetare, för chefer och av kurser med specifika inriktningar (juridisk, personal etc.). Om du nyss påbörjat din karriär eller om du är på höjden av den, så gör de dynamiska och kunniga lärarna på London School of English allt för att på kort tid öka din kommunikativa förmåga i engelska i just din yrkesmässiga kontext, men även för mer informella situationer. I detta avseende blir skolans restaurang den naturliga mötesplatsen där du umgås och delar erfarenheter med skolans övriga deltagare. En japansk ingenjör, en tysk advokat, en brasiliansk arkitekt, en rysk entreprenör eller en schweizisk affärsman ... London School of English kännetecknas av sin ”nationality mix”, och den avspända stämningen vid lunchbuffén gynnar ämnesövergripande kontakter och utbyte av visitkort över alla gränser.

Pluspunkter

 
The London School of English
1 / 10

Pluspunkter

  • Världens äldsta, ackrediterade språkskola med över 104 års erfarenhet
  • Specifika träningskurser för färdigheter i affärskommunikation, inklusive realistiska affärssimuleringar, riktade till både erfarna och unga yrkesutövare
  • Små grupper och individuell uppföljning
  • Varierat socialt program varje vecka

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Brasilien
      Japan
      Schweiz
      Italien
      Ryssland
      Tyskland
      Turkiet
      Spanien
      Saudiarabien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj Executive

esl host family juniors

Hos familjen bor du i eget rum med frukost, tre middagar i veckan och eget badrum. Värdfamiljerna bor i genomsnitt 40 minuter från skolan med allmänna kommunikationer.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.