esl english england london kings south london hero

Kings South London

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kings South London

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kings South London

Bara 20 minuter med tåg från centrala London, dess två byggnader förenas av en ultramodern caféteria, som öppnar sig mot rymliga trädgårdar. Det finns ytterligare moderna klassrum i en nyrenoverad byggnad, 2 minuter bort. Många av klassrummen är utrustade med interaktiva whiteboards, två datorcentra och gratis Wi-Fi överallt. Varje eftermiddag erbjuder cafeterian en varierad meny med varma rätter (inklusive vegetariskt och halal). Mitt emot skolan ligger ett prisbelönat Spa och sportcentrum, där Kings elever har rabatterade priser och även ett bibliotek. Skolan erbjuder ett brett urval av föredrag och sociala kvällsaktiviteter och de flesta värdfamiljerna bor på gångavstånd.

Pluspunkter

Watch Språkskola Kings, London on YouTube.
 
Kings South London
Watch Språkskola Kings, London on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Det bästa av två världar: elegant förort, bara 20 minuter från centrum
  • Huvuddelen av värdfamiljerna bor inom gångavstånd till skolan
  • Stort, grönt campus med splitter ny cafeteria och prisbelönt Spa mitt emot skolan
  • Officiell tentamensplats för Cambridge
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-residential-accommodation-4

Genom att bo hos en värdfamilj kommer du kunna njuta av din språkresa till fullo. Du får lära dig allt om det dagliga livet i bostadsområdena i Londons förorter och öva din engelska i en vardaglig miljö vilket kommer hjälpa dina framsteg i språket. Du kommer bo i ett enkelrum, eller tvåbäddsrum (under högsäsong eller året runt om du reser med en vän) och få både frukost och middag. Lakan tillhandahålls men du behöver ta med dig egna handdukar. Skolan ligger i ett bostadsområde, så familjerna bor mellan 10-30 minuters promenad, eller en kort busstur från skolan. Gratis internettillgång garanteras utanför högsäsong. Alternativet värdfamilj ”superior” gör att du bor hos en värdfamilj och har tillgång till ett enkelrum med TV, en stor säng och eget badrum.

Kings London lägenheter (min. ålder 18 år)

Residence - The Kings Apartments - Kings, London Accommodation Gallery 1244 3

Bara en kvarts promenad från skolan och mindre än 10 minuter från närmaste tunnelbanestation, erbjuder detta lägenhetskomplex högklassigt boende på ett perfekt läge. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum i en lägenhet med självhushåll, som du delar med tre andra personer. Alla lägenheter har ett utrustat kök, vardagsrum (med TV), tvättmöjligheter och ett badrum. Sängkläder och gratis internet via wifi tillhandahålls. Du tar med dig egna handdukar. Städning av gemensamma utrymmen sker en gång i veckan.

Student House (från 18 år)

esl-shared-appartment-accommodation

Om du vill njuta av större självständighet under din språkresa till London är boende på ett Student House ett fint alternativ. Beläget i ett bostadsområde, har du mellan 5 och 20 minuters promenad, eller en kort busstur, till skolan. Student Houses erbjuder 4 till 7 enkelrum och ett eller två badrum som delas av de boende. Ett fullt utrustat kök, bekvämt TV-rum, tvättmaskin och internettillgång finns på plats. Sängkläder tillhandahålls men inte handdukar och städning sker en gång i veckan. Alla Student Houses har en trevlig trädgård eller ligger nära en park och alla ligger inom 10 minuters promenad från kaféer, restauranger och affärer, där du kommer att trivas med dina internationella vänner.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL London language stay
Andra skolor i området
London
esl english courses london kaplan covent garden
London
Kaplan London Covent Garden
 
esl english england london st giles london highgate hero
London
St Giles London Highgate
 
ESL English England London Wimbledon school of English
London
Wimbledon School of English