esl english england london kings south london hero

Kings South London

Kings South London

Bara 20 minuter med tåg från centrala London, dess två byggnader förenas av en ultramodern caféteria, som öppnar sig mot rymliga trädgårdar. Det finns ytterligare moderna klassrum i en nyrenoverad byggnad, 2 minuter bort. Många av klassrummen är utrustade med interaktiva whiteboards, två datorcentra och gratis Wi-Fi överallt. Varje eftermiddag erbjuder cafeterian en varierad meny med varma rätter (inklusive vegetariskt och halal). Mitt emot skolan ligger ett prisbelönat Spa och sportcentrum, där Kings elever har rabatterade priser och även ett bibliotek. Skolan erbjuder ett brett urval av föredrag och sociala kvällsaktiviteter och de flesta värdfamiljerna bor på gångavstånd.

Pluspunkter

Watch Language school Kings, London on YouTube.
 
Kings South London
Watch Language school Kings, London on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Det bästa av två världar: elegant förort, bara 20 minuter från centrum
  • Huvuddelen av värdfamiljerna bor inom gångavstånd till skolan
  • Stort, grönt campus med splitter ny cafeteria och prisbelönt Spa mitt emot skolan
  • Enastående förhållande kvalitet/pris från 24 veckors kurs

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Turkiet
      Taiwan
      Brasilien
      Japan
      Italien
      Schweiz
      Saudiarabien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Genom att bo hos en värdfamilj kommer du kunna njuta av din språkresa till fullo. Du får lära dig allt om det dagliga livet i bostadsområdena i Londons förorter och öva din engelska i en vardaglig miljö vilket kommer hjälpa dina framsteg i språket. Du kommer bo i ett enkelrum, eller tvåbäddsrum (under högsäsong eller året runt om du reser med en vän) och få både frukost och middag. Lakan tillhandahålls men du behöver ta med dig egna handdukar. Skolan ligger i ett bostadsområde, så familjerna bor mellan 10-40 minuters promenad, eller en kort busstur från skolan. Gratis internettillgång garanteras utanför högsäsong. 

Kings lägenheter (min. ålder 18 år)

Residence - The Kings Apartments - Kings, London Accommodation Gallery 1244 3

Bara en kvarts promenad från skolan och mindre än 10 minuter från närmaste tunnelbanestation, erbjuder detta lägenhetskomplex högklassigt boende på ett perfekt läge. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum i en lägenhet med självhushåll, som du delar med tre andra personer. Alla lägenheter har ett utrustat kök, vardagsrum (med TV), tvättmöjligheter och ett badrum. Sängkläder och gratis internet via wifi tillhandahålls. Du tar med dig egna handdukar. Städning av gemensamma utrymmen sker en gång i veckan.

Student House (från 18 år)

ESL Languages Student House Kings London England

Om du vill njuta av större självständighet under din språkresa till London är boende på ett Student House ett fint alternativ. Beläget i ett bostadsområde, har du mellan 5 och 20 minuters promenad, eller en kort busstur, till skolan. Student Houses erbjuder 4 till 7 enkelrum och ett eller två badrum som delas av de boende. Ett fullt utrustat kök, bekvämt TV-rum, tvättmaskin och internettillgång finns på plats. Sängkläder tillhandahålls men inte handdukar och städning sker en gång i veckan. Alla Student Houses har en trevlig trädgård eller ligger nära en park och alla ligger inom 10 minuters promenad från kaféer, restauranger och affärer, där du kommer att trivas med dina internationella vänner.

Residens Yara (från 18 år, öppet 14/7 – 11/8, 2024)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

För studenter som letar efter en trevlig, social vistelse i hjärtat av London, är detta residens det perfekta alternativet, bara 20 minuters resa från skolan med tåg. Du placeras i enkelrum med tillgång till ett fullt utrustat kök som delas med sex andra studenter och har självhushåll. Varje rum har ett skrivbord, lampa, stol, garderob, gratis Wi-Fi och ett eget badrum. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Det finns betaltvättstuga på plats. Rummen och gemensamma utrymmen städas varje vecka. Mellan lektionerna kan studenterna använda bostadens utmärkta gemensamma faciliteter, inklusive ett allrum med spelbord och en TV, en uteplats och en takterrass med vidsträckt utsikt över Londons skyline.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.