esl english england london ih london covent garden hero

IH London Covent Garden

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

IH London Covent Garden

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

IH London Covent Garden

Det är länge sedan Covent Garden var en trädgård för munkarna i Westminster och Londons frukt- och grönsaksmarknad. Covent Garden är idag ett kvarter i ständig rörelse, som sjuder av energi. Modeboutiquer, fashionabla restauranger och pulserande nattklubbar drar till sig Londons innefolk… Välkommen till West End's nöjeshjärta.

I hjärtat av huvudstaden, i det magnifika distrikt Covent Garden, ligger vår partnerskola, bara några steg från affärer, restauranger och kaféer, i detta kvarter på modet och nära fyra tunnelbanestationer för de viktigaste londonlinjerna. En stor fördel och ett dagligt incitament att lära sig det engelska språket genom att dyka ner i City! I en helt ny byggnad med fin arkitektur, har skolan 52 luftkonditionerade klassrum, utrustade med de modernaste audiovisuella hjälpmedlen (audio, TV, DVD) och med interaktiva whiteboards i alla klassrum. En datorsal, ett digitalt laboratorium, ett välfyllt bibliotek, en kafeteria ”fair trade” som erbjuder drycker och varma och kalla rätter, ett ”funky” uppehållsrum och lugna zoner, liksom en hjälpsam och tjänstvillig personal, bidrar till en angenäm tillvaro. Du har tillgång till gratis internet via Wifi i hela byggnaden. Lärarna är erfarna och lägger alla sina ansträngningar på dina framsteg och att konsolidera dina inhämtade kunskaper. Lärarkåren lägger en särskild vikt vid kommunikation och lär dig hur att använda språket i dagligt tal. Ett stort antal kurser och nivåer erbjuds på denna välrenommerade skola, känd för sin förstklassiga undervisning i hjärtat av den engelska huvudstaden. Varsågod att ta för dig!

Pluspunkter

 
IH London Covent Garden
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • magnifik skola som ligger i en attraktiv del av London
  • förstklassig undervisning enligt IH-gruppens höga standardkrav
  • enastående boendemöjligheter
  • stort aktivitetsutbud

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Tillsammans med medlemmarna i din värdfamilj fördjupar du de kunskaper du fått på kursen från frukosten till TV-kvällen. Dessutom kommer du in i dina värdars dagliga liv – ett stort mervärde. Du har eget rum och kan välja mellan två alternativ: standard/högre standard med delat badrum, eller executive med privat badrum. Du kan välja mellan frukost eller halvpension (4 middagar) i detta boendealternativ. Värdfamiljerna väljs omsorgsfullt ut av vår partnerskola och befinner sig på ett avstånd av 45 till 60 minuter med allmänna kommunikationer från kurscentret.

Residens Chapter Living Highbury

ESL residential accommodation 2

Beläget 20 minuter från skolan med tunnelbana (på Piccadilly Line), erbjuder detta moderna och eleganta residens enkelrum med privat badrum. I varje rum finns sängkläder (men inte handdukar) och du har tillgång till ett delat kök där du kan tillaga dina måltider. Tillsammans med andra internationella studenter kan du utnyttja residensets utmärkta faciliteter som bio, studierum, gym, spel-/karaokerum och TV-hörna. Wi-Fi är gratis, medan tvättstuga och beställd rumsstädning kostar extra. Residenset har tillsyn dygnet runt.

Residens Chapter Living King’s Cross

ESL residential accommodation 4

Njut av ditt oberoende i ditt moderna enkelrum! Beläget i hjärtat av King’s Cross, en kvart från skolan med tunnelbana, erbjuder detta residens bekväma rum med privat badrum och kokvrå. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Utöver gratis Wi-Fi och tillsyn dygnet runt, har du tillgång till fantastiska faciliteter som bio, gym, spelrum, studierum och en innergård. Tvättstuga kostar extra liksom om du beställer rumsstädning.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL London language stay
Andra skolor i området
London
esl english courses london kaplan covent garden
London
Kaplan London Covent Garden
 
esl english england london kings south london hero
London
Kings South London
 
esl english england london st giles london highgate hero
London
St Giles London Highgate