esl english england london ih london covent garden hero

IH London Covent Garden

IH London Covent Garden

Det är länge sedan Covent Garden var en trädgård för munkarna i Westminster och Londons frukt- och grönsaksmarknad. Covent Garden är idag ett kvarter i ständig rörelse, som sjuder av energi. Modeboutiquer, fashionabla restauranger och pulserande nattklubbar drar till sig Londons innefolk… Välkommen till West End's nöjeshjärta. I hjärtat av huvudstaden, i det magnifika distrikt Covent Garden, ligger vår partnerskola, bara några steg från affärer, restauranger och kaféer, i detta kvarter på modet och nära fyra tunnelbanestationer för de viktigaste londonlinjerna. En stor fördel och ett dagligt incitament att lära sig det engelska språket genom att dyka ner i City! I en helt ny byggnad med fin arkitektur, har skolan 52 luftkonditionerade klassrum, utrustade med de modernaste audiovisuella hjälpmedlen (audio, TV, DVD) och med interaktiva whiteboards i alla klassrum. En datorsal, ett digitalt laboratorium, ett välfyllt bibliotek, en kafeteria ”fair trade” som erbjuder drycker och varma och kalla rätter, ett ”funky” uppehållsrum och lugna zoner, liksom en hjälpsam och tjänstvillig personal, bidrar till en angenäm tillvaro. Du har tillgång till gratis internet via Wifi i hela byggnaden. Lärarna är erfarna och lägger alla sina ansträngningar på dina framsteg och att konsolidera dina inhämtade kunskaper. Lärarkåren lägger en särskild vikt vid kommunikation och lär dig hur att använda språket i dagligt tal. Ett stort antal kurser och nivåer erbjuds på denna välrenommerade skola, känd för sin förstklassiga undervisning i hjärtat av den engelska huvudstaden. Varsågod att ta för dig!

Pluspunkter

 
IH London Covent Garden
1 / 10

Pluspunkter

  • magnifik skola som ligger i en attraktiv del av London
  • förstklassig undervisning enligt IH-gruppens höga standardkrav
  • enastående boendemöjligheter
  • stort aktivitetsutbud

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
IH International House
esl international house accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Brasilien
      Saudiarabien
      Japan
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Tillsammans med medlemmarna i din värdfamilj fördjupar du de kunskaper du fått på kursen från frukosten till TV-kvällen. Dessutom kommer du in i dina värdars dagliga liv – ett stort mervärde. Du har eget rum och kan välja mellan två alternativ: standard/högre standard med delat badrum, eller executive med privat badrum. Du kan välja mellan frukost eller halvpension (4 eller 7 middagar) i detta boendealternativ. Värdfamiljerna väljs omsorgsfullt ut av vår partnerskola och befinner sig på ett avstånd av 45 till 60 minuter med allmänna kommunikationer från kurscentret.

Residens Tufnell Park (från 18 år, öppet från 31/8, 2025)

ESL Languages Tufnell Park residence IH London

Detta eleganta, moderna residens ligger i det behagliga gröna området Tufnell Park fyllt med restauranger och kaféer, allt bara 30 minuter från din skola med tunnelbana. Du erbjuds enkelrum utrustat med en dubbelsäng, ett studiebord, förvaringsutrymme, Wi-Fi och ett eget badrum. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dina egna handdukar.  Betaltvättstuga finns på plats. Du har självhushåll i det fullt utrustade delade köket och städar ditt eget rum. Mellan lektionerna kan du njuta av de många gemensamma utrymmena, inklusive ett spelrum, ett gym och en privat trädgård med grillplats. Observera att denna bostad debiterar ett tillägg för bokningar mellan 18/6 och 27/8.

Residens Old Street (från 18 år, Endast tillgängligt fram till 01.09.24)

ESL Languages Old Street residence IH London

Detta trendiga, sociala boende är perfekt beläget nära tunnelbanestationen Old Street, vilket möjliggör enkel tillgång till centrala London och bara en 30 minuters pendling till skolan. Studenterna placeras i enkelrum utrustat med en dubbelsäng, ett studiebord, förvaringsutrymme, Wi-Fi och ett eget badrum. Sängkläder tillhandahålls, men man tar med sina egna handdukar. Betaltvättstuga finns på plats. Studenterna har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket och städar själva sina rum. Mellan lektionerna kan man njuta av den sociala atmosfären i det bekväma loungeområdet med TV -apparater eller av en solig dag på uteplatsen. Observera att detta residens debiterar ett tillägg för bokningar mellan 18/6 och 27/8.

Residens Chapter Living King’s Cross

Promoted as SO & Applied in QT

Njut av ditt oberoende i ditt moderna enkelrum! Beläget i hjärtat av King’s Cross, en kvart från skolan med tunnelbana, erbjuder detta residens bekväma rum med privat badrum och kokvrå. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Utöver gratis Wi-Fi och tillsyn dygnet runt, har du tillgång till fantastiska faciliteter som bio, gym, spelrum, studierum och en innergård. Tvättstuga kostar extra liksom om du beställer rumsstädning.

Residens Chapter Portobello (från 18 år) (Endast tillgängligt fram till 01.09.24)

ESL Languages Portobello residence IH London

Detta residens erbjuder både möjligheter till privatliv och socialt umgänge - allt bara en 40 minuters resa med tunnelbana från skolan. Du kommer att placeras i ett rum med eget badrum, säng, garderob, skrivbord och pentry. Sängkläder tillhandahålls, men handdukar ingår inte. Boendet är utformat för en student per studio, med tillgång till Wi-Fi och en tvättstuga som får användas mot en avgift. Städtjänster ingår inte men kan ordnas av residenset för en extra kostnad. Köket är utrustat med ett kökspaket för självhushåll. Förutom de privata delarna, erbjuder residenset flera gemensamma ytor där studenterna kan njuta av att umgås, inklusive ett gym, biograf, uteplats, spelrum, lounge och studierum.

Residens Chapter Living Islington (från 18 år. Öppet från 1/9, 2024)

ESL Languages Chapter Living Islington residence IH London

Detta residens är perfekt för studenter som letar efter ett socialt boende i ett trendigt område i norra London, bara 25 minuter från din skola med kollektivtrafik. Du erbjuds ett enkelrum i en lägenhet som delas med sex till sju andra studenter med ett allrum, 200 MB Wi-Fi och ett kök. Varje rum har en dubbelsäng, garderob, förvaring, skrivbord, stol, hyllor, en spegel och ett eget badrum. Sängkläder tillhandahålls, men du måste ta med dina egna handdukar. Du kan tvätta mot en avgift på boendet. Du har självhushåll och det finns en städservice tillgänglig mot en extra avgift. Detta boende är perfekt för studenter och har massor av bekvämligheter för dig.  Faciliteterna inkluderar ett gym, studierum, spelrum, filmrum, karaokerum, konststudio och massor av organiserade sociala aktiviteter.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.