Vuxenkurser i engelska i London

Utmärkt, 2385 omdömen

Känt över hela världen för sin spännande blandning av världsberömda kulturella sevärdheter, sina restauranger och mångkulturella scen, kommer du utan tvekan att få en oförglömlig tid när du pluggar engelska i London. Att studera engelska i London ger dig möjligheten att praktisera dina språkliga färdigheter med folk från hela världen och passa på att njuta av det oändliga nöjesutbudet, från West end till Camden Town! Med så mycket att utforska är London den perfekta platsen för en engelsk språkresa utomlands.


 

 
Vuxenkurser i engelska i London
London
1 / 10
Engelskakurser för vuxna i London

Internationellt hyllad för sin pulserande kulturmix, eklektiska gastronomiska utbud och kosmopolitisk atmosfär, garanterar att studera engelska i London som vuxen en minnesvärd resa! Fördjupa dig i en rik palett av språket medan du njuter av en rad underhållningsalternativ, från det berömda West End till den alternativa charmen i Camden Town. Med otaliga chanser att engagera dig och upptäcka, står London som den dominerande destinationen för engelskspråkig utbildning utomlands.

Varför studera engelska i London?

esl
Livet i staden
 • Gör dig redo att dyka ner i den pulserande kulturscenen i London tillsammans med studenter från hela världen! Utforska stadens attraktioner med en varierad blandning av kulturer, vilket gör din upplevelse helt unik. Kontakta oss för mer information om att bo i London!
 • I detta kulturella nav kan du vässa dina engelska kunskaper samtidigt som du utforskar kända museer som Tate, National Gallery och Science Museum.
esl
Om området
 • Med sina utmärkta reseförbindelser öppnar London dörrar för att utforska andra populära destinationer i Storbritannien medan du lär dig engelska utomlands!
 • Under tiden du är på din engelskakurs för vuxna i London, missa inte chansen att besöka pärlor vid havet som Brighton eller fördjupa dig i engelsk historia i Oxford eller Cambridge.
esl
Vad kan man göra?
 • Börja din engelskakurs för vuxna i London genom att utforska de ikoniska sevärdheterna på en stadspromenad, eller välj en båtkryssning för ett nytt perspektiv på staden.
 • Ta chansen under soliga dagar att åka båt på Serpentine Lake i Hyde Park, eller ge dig ut ur stadens centrum för en lektion i stand-up paddleboard på Londons charmiga kanaler!

Populära frågor om att studera engelska i London

Hur mycket kostar det att bo och studera i London?

Våra engelskakurser för vuxna i London börjar på bara 258 euro (223 pund) per vecka, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för språkstudenter. Dessutom erbjuder Londons livliga kulturscen massor av gratisevenemang som du kan njuta av under din vistelse. Att ta sig runt i staden är också budgetvänligt, med en enkel tunnelbanebiljett i centrala London som bara kostar 2:66 euro (2:40 pund). Tveka inte att kontakta ESL för en kostnadsfri offert på din engelskakurs i London!

Vilken typ av engelskakurser kan jag läsa i London?

London är ett toppval för engelskastudenter i alla åldrar och bakgrunder. Oavsett om du är vuxen, junior eller fokuserad på din karriär, hittar du en mängd utmärkta engelskakurser tillgängliga i staden. Kolla in några av de språkkurser som erbjuds på våra partnerskolor: 

 • Allmänna språkkurser (standard, halvintensiv eller intensiv) 
 • Kombinerade kurser (online och privatundervisning) 
 • Examensförberedande kurser 
 • Affärsengelska och yrkesspecifika engelskakurser 
 • Engelska med valbara (konst, juridik etc.) kurser 
 • Språkläger för dig under 18 år

Vilka är fördelarna med att studera engelska i London?

Förbättra dina engelska kunskaper samtidigt som du fördjupar dig i olika kulturer från hela världen tillsammans med londonbor. Upplev det pulserande indiska arvet i Brick Lane eller lär känna den rika karibiska kulturen i södra London. 

Ge dig ut på ett engelskt äventyr i en av världens mest dynamiska och spännande städer, som erbjuder oändliga möjligheter för både vuxna och yngre språkstudenter att utforska och upptäcka något nytt!

Har du några övriga frågor om att studera engelska i London?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig