Språkresor i Sydkorea

Ditt sabbatsår i Sydkorea är så mycket mer än bara ”Gangnam Style”, men studenter älskar sin K-pop! När du studerar i Sydkorea kommer du att lära känna ett underbart land med vänliga människor, läckert kök och en livfull kultur som du snabbt känner dig delaktig i.
 

Praktisera koreanska medan du njuter på något av landets berömda span och festar på koreansk barbecue, kimchi och bibimbab med lokalinvånarna. I Busan kan du gå till stranden och besöka ett fantastiskt tempel uppfluget på klipporna vid havet. Ströva runt i neonstaden Seoul och utforska undersköna landskap som Jeju Island eller nationalparken Bukhansan. Du kommer att förvånas över hur snabbt och lätt det är att lära sig koreanska i total fördjupning i språket och kulturen under ditt gap year i Sydkorea.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.