Schweiz

Mitt på den europeiska kontinenten finns ett land, som förvisso är mindre än sina grannländer, men som verkligen är värt ett besök: Schweiz. Detta land som är fyllt av kontraster kommer först och främst att hänföra dig med sina sublima landskap. Alperna, skogarna, slätterna, glaciärerna och sjöarna blandas vackert med varandra i Schweiz, vilket blir ett sant nöje för den som besöker landet ... Städerna i Schweiz erbjuder olika miljöer, stämningar och attraktioner. Här finns fyra nationella språk, en underbar blandning av seder och bruk, öppenhet inför nya tendenser och respekt för traditioner som förs vidare från generation till generation. Mångfalden i varje region formar på så vis ett land som hela året är mycket rikt på kultur, historia och konst. Schweiz är en fantastisk upplevelse när som helst under hela året. Om du deltar i en språkkurs för chefer i Schweiz, kommer du att lära känna Zürich som är landets största stad, där det finns en pulserande rytm, ett imponerande kulturarv och en fantastisk livsglädje … Lär dig språket i en känslofull miljö!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.