Ryssland

10 000 km från Kaliningrad i området Bering, 3 500 km från Severnaja vid den kinesiska gränsen, 10 tidszoner … den ryska federationen är det största landet i världen och täcker mer än 17 miljoner kvadratkilometer: dubbelt så stort som USA! Yta, befolkningar, temperaturer, gränser, mineral- och energitillgångar, städer, kulturer …  

I Ryssland är allt stort: till och med förmågan att förnya sig. Helt oväntat visar Ryssland nu vägen för stormakterna! Under din språkutbildning i Moskva eller S:t Petersburg, får du varje dag ta del av detta imponerande skådespel. Men detta land som är lika stort som en kontinent, och som vill vara mötesplats mellan öst och väst, har inte på något sätt förlorat sin själ. Denna "doucha", som alla studenter får höra talas om under rysklektionerna, finns alltid närvarande. Och för att förstå Ryssland måste man omges helt av dess språk, dess poesi och dess ljuva galenskap. Att lära sig ryska är att öppna dörren till en värld som aldrig tar slut! Om det finns platser som man bara låter passera, så är Ryssland inte en av dem, till Ryssland återvänder man ... Добро пожаловать!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.