Portugal

Historiens första globala imperium med territorier över fem kontinenter – som resultatet av att vara pionjär under upptäcktsresornas epok - Portugals koloniala imperium spreds över ett stort antal områden som nu är del av 49 olika suveräna stater. Det var också det längst levande moderna koloniala imperiet med portugisisk närvaro utanför Europa under nästan 600 år. Per definition har det portugisiska språket spridits i stor skala.

Numera håller Portugal på att ta sig ur en djup kris. På kort sikt förbättras de ekonomiska utsikterna i och med att det internationella stödprogrammet går mot sitt slut. Genom att hålla takten med reformer, särskilt på arbetsmarknaden, kommer landet att undvika att se sin skuld stiga igen och går därför mot en stadig och snabb tillväxt.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.