Kurser i engelska för chefer, Canada

Shawnees stora wapitihjortar, skimrande irisar, fjällugglor, björkar och amiralfjärilar... alla symboliserar de den fantastiska kanadensiska naturen och säger en hel del om den otroliga mångfalden i detta väldiga land. Från kust till kust, från land till hav, bördiga slätter med majestätiska bergstoppar – Kanada är kontrasternas land. Mil av raka ändlösa vägar, landsdelar där ingen liknar den andra, och mitt i denna bevarade orörda natur reser sig plötsligt glittrande, kosmopolitiska och välkomnande storstäder där det är gott att leva. Fantastiska platser att stanna på! 

När du bestämmer dig för att åka utomlands några veckor, eller några månader, för att lära dig engelska, varför inte välja en plats med en fantastisk natur och med brusande städer som kan bjuda på kultur, nöjen och många skratt ... varför inte välja ett av världens mest fascinerande länder!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.