summer camp Switzerland

Franska sommarläger i Schweiz

Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss
Franska sommarläger i Schweiz: Kurser i franska för barn och tonåringar

Om du vill lära dig franska och uppleva någonting nytt i år, då hittar du det när du ser de fantastiska bergen, glittrande sjöarna och deltar i de spännande aktiviteterna i Schweiz! ESL:s flexibla språkkurser i Schweiz är utformade för unga människor, vilket betyder att du lär dig franska i en dynamisk, autentisk miljö och studerar ett av världens mest betydande språk! Vi har hjälpt ungdomar med språkresor till Schweiz i över 20 år och vi ser fram emot att hjälpa dig finna din idealiska kurs!

 

Franska kurser i Schweiz

Varför åka på ett sommarläger i Schweiz?

Schweiz är ett mycket bra val för ett språkläger för ungdomar eftersom schweizare är verkliga språkfantaster. I Schweiz talas fyra officiella språk och den fransktalande delen av Schweiz är full av andlöst vackra vyer, höga berg och sjöar som du barra vill dyka ner i direkt. Medan du utforskar den fransktalande delen av Schweiz hör du franska överallt och lär känna språket genom den unika schweizisk-franska kulturen. Dessutom kommer du att få nya vänner från hela världen, som reser för att dela samma intresse som ditt – att lära sig franska!

Var kan jag lära mig franska i Schweiz?

Våra kurser i franska för ungdomar i Schweiz hittar du i Leysin och i Montreux, två vackra schweiziska städer i landets fransktalande del. Du kommer att läsa franska på en idyllisk plats, omgiven av vykortsvackra berg, fantastiska slott att utforska och Genevesjöns vatten alldeles inpå, komplett med sin egen badstrand! Den fransktalande delen av Schweiz är idealisk för snabba framsteg, eftersom du kommer att höra franska överallt när du ute på aktiviteter och utflykter.