Språkresor till Schweiz

Om du vill lära dig franska och uppleva någonting nytt i år, då är en kurs i franska i Schweiz för ungdomar ett fantastiskt sätt att fördjupa dig i språket! ESL:s flexibla språkkurser i Schweiz är utformade för unga människor, vilket betyder att du lär dig franska i en dynamisk, autentisk miljö och studerar ett av världens mest betydande språk! Vi har hjälpt ungdomar med språkresor till Schweiz i över 20 år och vi ser fram emot att hjälpa dig finna din idealiska kurs!
 

Varför göra en språkkurs i franska i Schweiz?

Schweiz är ett mycket bra val för ett språkläger för ungdomar eftersom schweizare är verkliga språkfantaster. I Schweiz talas fyra officiella språk och den fransktalande delen av Schweiz är full av andlöst vackra vyer, höga berg och sjöar som du barra vill dyka ner i direkt. Medan du utforskar den fransktalande delen av Schweiz hör du franska överallt och lär känna språket genom den unika schweizisk-franska kulturen. Dessutom kommer du att få nya vänner från hela världen, som reser för att dela samma intresse som ditt – att lära sig franska!

 
 

Var kan jag göra en språkkurs i franska i Schweiz?

Våra kurser i franska för ungdomar i Schweiz hittar du i Leysin och i Montreux, två vackra schweiziska städer i landets fransktalande del. Du kommer att läsa franska på en idyllisk plats, omgiven av vykortsvackra berg, fantastiska slott att utforska och Genevesjöns vatten alldeles inpå – komplett med sin egen badstrand! Den fransktalande delen av Schweiz är idealisk för snabba framsteg, eftersom du kommer att höra franska överallt när du ute på aktiviteter och utflykter.

 
 

Varför välja ESL för en fransk språkresa för ungdomar till Schweiz?

 
 • Studenter har givit ESL förtroendet att anordna deras idealiska språkresa utomlands i över 20 år och vår mångåriga erfarenhet betyder att vi kan skräddarsy den perfekta språkkursen för dig och dina behov.
 • Vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor så att du kan vara säker på att få kvalitet både i och utanför klassrummet.
 • ESL erbjuder gratis, personaliserat stöd hela vägen, tillsammans med konkurrenskraftiga priser och specialerbjudanden, för att garantera dig en minnesvärd och rolig erfarenhet under din kurs i franska i Schweiz.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.