Språkresor till Kanada

Kanada är ett av världens mest välkomnande länder, fyllt av både vackra naturvyer och livliga, mångkulturella städer. På en språkresa till Kanada kommer du att tala världens mest inflytelserika språk på nolltid i en verkligt välkomnande miljö i otroliga omgivningar vart du än reser. På ESL har vi organiserat språkläger för ungdomar i över 20 år och vi har den perfekta kursen för dig som vill studera engelska i Kanada!
 

Varför göra en språkkurs i engelska i Kanada?

 
 • Du lär dig språket världen kommunicerar på och gör snabba framsteg då du hör och talar språket frekvent.
 • Du får nya vänner från hela världen i en internationell miljö.
 • Du får tillfälle att utforska ett mångkulturellt, ikoniskt land med spännande städer och vacker natur.
 • Sist (men inte minst) får du en erfarenhet som du kommer att vårda och minnas hela livet!
 

Vilket engelskt sommarläger i Kanada ska jag välja?

En språkresa till Kanada kommer att vara totalt annorlunda mot dina vanliga ordförråds- och grammatiklektioner i skolan: du lär dig på plats och använder engelskan på ett roligt, praktiskt sätt och får nya minnen på vägen. Du får möjlighet att öva allt du lärt dig genom många aktiviteter och utflykter. Om du vill resa på ett engelskt sommarläger i Kanada, vill vi på ESL att det ska vara en minnesrik upplevelse och vi har expertisen och kunskapen att hjälpa dig att uppnå detta: vi kan hjälpa dig att skräddarsy din perfekta språkkurs i engelska i Kanada som kommer att överträffa dina förväntningar!

 
 

Var kan jag göra en språkkurs i engelska i Kanada?

Sommarläger för ungdomar i Kanada med ESL hittar du på ikoniska platser som Toronto, Montreal och Vancouver. Vancouver bjuder på både stränder och berg och chansen att lära dig engelska vid Stilla havet, medan Montreal är en kosmopolitisk stad där du känner ett bekant europeiskt inflytande med en kanadensisk touch. Toronto, slutligen, är ett fantastiskt val för ett engelskt sommarläger för ungdomar i Kanada med massor att se och göra och en vidsynt, mångkulturell befolkning som kommer att välkomna dig med öppna armar!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.