Språkresa till London, England

London har massor att erbjuda och vi talar inte bara om vad du kan se och göra! Med internationella studenter som kommer från hela världen, finns det ett enormt urval om du vill göra en språkresa till London där du får tillfälle att utforska och lära dig tillsammans med folk från jordens alla hörn. Våra språkkurser i London erbjuder chansen att tala och lyssna på engelska varje dag medan du lär känna allt läckert som staden har att erbjuda.


 

Se vårt urval av skolor för Engelska - London

Varför göra en språkresa till London?


Engelska kommer att vara en del av ditt dagliga liv i London och du kommer att vara fördjupad i engelska dygnet runt. Dessutom kommer du att vara i städernas himmel med alla dessa fantastiska vyer inom ett avstånd på bara några minuter! Shoppa på Oxford Street, försök att få någon från drottningens högvakt att le och bli hänförd av kronjuvelernas prakt på din fritid: att lära dig engelska i London är ett unikt tillfälle att dagligen verkligen komma nära alla dessa platser!


 
 

Vilket sommarläger i London ska jag välja?


Att lära dig engelska i London är inte bara det vanliga pluggande av grammatikregler och ordförråd: du lär dig under gång och använder din engelska på ett roligt, praktiskt sätt under det att du samlar på dig nya minnen. Våra kurser får dig också att lära dig engelska medan du fokuserar på dina intressen – med kurser i fotboll eller mode (och flera), finns det alltid någonting för var och en! Du får möjlighet att praktisera allting du lärt dig genom frekventa aktiviteter och utflykter. Ska du göra en språkresa till London ska den bli en minnesvärd erfarenhet och på ESL har vi expertisen och kunskapen för att hjälpa dig att förverkliga detta: vi hjälper dig att skräddarsy din perfekta kurs i engelska i London så att den överträffar dina förväntningar!


 
 

Fördelar med en språkresa till London:

 
 • Du lär dig språket som världen kommunicerar på.
 • Du träffar nya människor från jordens alla hörn.
 • Du får chansen att utforska en av värdens mest ikoniska städer.
 • Viktigast av allt – du får en upplevelse du aldrig kommer att glömma!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.