Betalt arbete i London , England

London lockar enorma mängder människor från hela världen av en anledning – som den engelska huvudstaden, erbjuder den obegränsade möjligheter för såväl studenter som för yrkesverksamma. Det stora utbudet av kultur-, studie- och arbetsmöjligheter gör den till det idealiska resmålet för internationella studenter. Det är dessutom var en väldigt stor del av deltidsjobben som erbjuds i Storbritannien är koncentrerade, så studenter brukar finna det lätt att kombinera sina kurser med betalt arbete. Det bästa? Efter en lång dag av skola och arbete har du hur mycket som helst att välja bland för avkoppling och nöje!
 

Se vårt urval av skolor - London

Varför göra en längre kurs i engelska i London?

 

En Gap Experience i London gör att du kommer att:

 
 • Vara på den snabbaste vägen till att få din engelska perfekt genom att praktisera språket dagligen med ett stort antal lokalbor och internationella studenter.
 • Delta i en kurs som matchar dina behov och hitta ett passande arbete genom vår Job Club-service.
 • Upptäcka en unik mix av den brittiska livsstilen och historien och en bred blandning av andra internationella kulturer – något som bara London kan uppnå.
 • Aldrig ha tråkigt – museer, festivaler, restauranger, parker, sportevenemang … allt du kan tänka dig finns i London.
 • Få tillfälle att resa runt i Storbritannien och jämföra alla de olika kulturella och språkliga skillnaderna du hitta runt om i landet.
 

Kan jag arbeta och studera i London?

 

Företag i Storbritannien är konstant ute och söker potentiella anställda och med många av dem lokaliserade till London, är det bara logiskt att staden erbjuder oändliga jobbmöjligheter. På ESL – i samarbete med våra partnerskolor – anser vi att internationella studenter borde dra fördel av denna situation i syfte att förbättra inte bara sina engelska färdigheter, utan även sina CV. Därför erbjuder vi nu en gratis Job Club-service, som kommer att hjälpa dig i ditt jobbsökande, genom att ge råd om hur du optimerar ditt CV och att informera om Storbritanniens arbetslagstiftning och andra värdefulla nyttigheter.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.