Språkresor till Barcelona

Tänk dig själv på en språkresa till Barcelona – sitta ute och äta tapas och ströva runt gatorna i en av världens mest berömda stadsikoner. Miljoner besöker varje år Barcelona för att avnjuta den fantastiska arkitekturen och läckra maten, men hur många får bo och tala som en lokalinvånare medan de utforskar staden? Att läsa spanska i Barcelona får dig att se staden med andra ögon och du kommer att resa hem med minnen för livet.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Barcelona

 • Lägg till i favoriter

  I hjärtat av Barcelona, i den livliga stadsdelen Eixample, i närheten av La Sagrada Familia och några av...

  Från 2764 SEK
  265 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Du studerar spanska i den berömda stadsdelen Eixample, mellan Plaza Cataluña och Plaza España. Vår...

  Från 2034 SEK
  195 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Bara ett kvarter från Gaudis spektakulära La Pedrera på Passeig de Gràcia, ligger denna språkskola för...

  Från 1930 SEK
  185 EUR för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Barcelona?


Denna historiska stad är en perfekt blandning av tradition och kultur – gammalt och nytt, spanska och katalanska. Du kan praktisera din spanska varenda dag både med lokalinvånare och internationella studenter och lära känna den katalanska huvudstaden. Oavsett var di går i staden kommer du att inspireras av dess vackra byggnader och varma, vänliga människor. Barcelonas charm har dragit till sig ESL:s studenter i över 20 år och fortsätter att göra så – våra kurser i spanska i Barcelona är fortfarande bland våra populäraste!


 

Vilken typ av kurs i spanska kan jag göra i Barcelona?


Vilken typ av kurs du än letar efter, kan vi hitta det perfekta alternativet som passar dina behov. Våra partnerskolor riktar sig till många olika typer av studenter, så vare sig du vill läsa spanska som hobby, behöver det för jobbet, eller vill ta en officiell examen, hjälper dig våra kvalitetskurser i spanska i Barcelona att nå målet. Vilken kurs du än väljer kommer du att välkomnas i en vänlig, stödjande miljö och att praktisera din spanska dagligen med erfarna lärare och med andra studenter från hela världen.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Barcelona?


Sedan 1996 har vi hjälpt studenter att organisera sin perfekta språkresa i över 20 år, vilket gör att vi har erfarenheten och kunskapen att hjälpa dig att nå dina mål. Vi älskar Barcelona så mycket att vi förlagt vårt spanska huvudkontor hit och blivit experter på staden! Din egen språkreserådgivare hjälper dig att organisera din språkresa från A till Ö med insidertips och expertkunskap. Upptäck spanskan i denna underbara stad med oss!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.