Språkresor till Queenstown

Går det att göra en språkresa till Queenstown utan att bli förälskad i denna magiska plats? Belägen mellan de nya zeeländska alperna och sjön Wakatipu, erbjuder denna stad med sin starka maoritradition en språkresa i glidsporternas tecken: fallskärm, skidor, vindsurfing … Om du älskar äventyr och starka känslor är Queenstown paradiset!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Queenstown

På de många barerna och restaurangerna i denna moderna och dynamiskastad, kan du provsmaka legendariska viner och utsökta rätter. Lokalbefolkningen tar varmt emot dig och du kan njuta av deras gästfrihet för att lära känna traditionerna i denna magnifika region och låta dig hänföras av dess levande artistiska och kulturella utbud. Ingen har någonsin haft tråkigt i Queenstown, så vad väntar du på? Packa väskorna!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.