Volontärarbetsprogram i Ranchstay, Kanada

Under 3 månader, 6 månader eller under ett år läser du engelska i hjärtat av Vancouver. Vår partnerskola har fyra byggnader som ligger på fem minuters avstånd från varandra: Richard Campus (huvudcenter för kurserna), Hastings Campus, Seymour Campus och Granville Campus. 
Var och en har sin egen stil, men gemensamt har de den vänliga och varma atmosfären som kännetecknar ILSC-skolorna. Tillsammans ställer de mer än 80 klassrum till studenternas förfogande, ett antal språklabb och WiFi-uppkoppling. De 6 allrummen för studenterna tillåter dig att koppla av och samtala med andra internationella studenter över en kopp kaffe. Skolans centrala läge har praktisk tillgång till allmänna kommunikationer och allt det som Vancouvers centrum hr att erbjuda. Att kombinera en kurs i engelska med programmet ”Ranchvistelse” är ett optimalt alternativ för att konsolidera de uppnådda språkkunskaperna genom att använda dem praktiskt i det verkliga livet i det dagliga arbetet på en ranch i Kanada. Ett unikt tillfälle till total fördjupning i två kompletterande miljöer: det akademiska inlärandet och praktiken. Du kommer att göra fantastiska framsteg!
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Ranchstay

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.