Brecon

Brecon ligger i södra Wales orörda natur, mitt i Brecon Beacons nationalpark, norr om Wales gruvor och bara ett stenkast från de större städerna Cardiff och Swansea. En mycket vacker natur ramar in den välrenommerade platsen där du kan studera engelska och ägna dig åt friluftsliv av olika slag ... En språkutbildning i ”Business Class” hos Brecon-Trebinshum tillfredsställer den allra kräsnaste.

Se vårt urval av skolor för Engelska - Brecon

 • Lägg till i favoriter

  En skola i "Business Class" i en underbar miljö! Centret för språkutbildning "Trebinshun House" ligger...

  Från 24396 SEK
  2025 GBP för 1 vecka
Brecon har ett fantastiskt läge i sydvästra England och en storslagen natur. Staden har en internationell flygplats och den ligger tre och en halvtimme västerut från London, och en timme norr om Cardiff. År 1957 utnämndes Brecon Beacons till nationalpark: en exceptionell plats som bjuder på fotvandringar, cykelstigar, pittoreska byar och vyer som får dig att tappa andan. Promenera ända till Pen y Fan, den högsta toppen i södra Wales, och få ditt lystmäte av frisk luft eller koppla av ombord på en pråm längs Monmouth och Brecons kanaler om du hellre föredrar det. Det skyddade landskapet och den bevarade naturen gör Brecon-Trebinshun till en attraktiv plats för den som älskar natur och friluftsaktiviteter. Golf, ridning, tennis, squash, krocket eller fiske ... Efter de mycket intensiva språklektionerna kommer du att ha all tid i världen för att aktivera dig eller för att bara koppla av. När det gäller utflykter är Brecon och Abergavenny mycket praktiska utgångspunkter för att utforska det vackra Beacons. Båda dessa städer har behållit sin walesiska charm och traditioner och olika butiker säljer lokalt hantverk och produkter från trakten som bara de är värda resan. Två stora evenemang livar upp trakten och lockar många besökare: Brecons jazzfestival hålls varje år i augusti månad och en gastronomisk festival går av stapeln i september. Brecon-Trebinshun, som är ett resmål som britterna själva uppskattar och som ligger lite utanför de allmänna allfarvägarna, har även blivit en högt ansett resmål för chefer och professionella från hela världen som vill lära sig engelska. Det berömda institutet "Trebinshun House" är utan tvekan ett av de mest exklusiva i sitt slag.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.