junior language courses chateau du haut neubois 9 17 esl

Château du Haut-Neubois (9–17)

Château du Haut-Neubois (9–17)

(19/2 - 25/2 2023)

Detta program äger rum på ett vackert grönt campus precis utanför Spa. Vår partnerskolas huvudbyggnad ligger i ett traditionellt hus på landet och omfattar också ytterligare två byggnader där det hålls lektioner. Skolans berömda undervisningsmetoder och expertis garanterar snabba språkliga framsteg genom total fördjupning i nederländska och ständig språkövning - oavsett om det är i klassen eller under de roliga aktiviteter som ingår i programmet. Campuset har storartade faciliteter som välutrustade klassrum, sociala utrymmen och fantastiska utomhusidrottsplatser - på sommaren kan du spela squash, volleyboll, tennis och minifotboll i friska luften!

Pluspunkter

 
Château du Haut-Neubois (9–17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ett fantastiskt campus omgivet av landsbygd
  • Högkvalitativ undervisning och proffsig tillsyn hela tiden
  • Ett stort antal aktiviteter och utflykter för att utforska området och träffa andra internationella studenter i samma ålder

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Spanien
      Ryssland
      Turkiet
      Sydamerika
      Asien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL-campus-accommodation-4

Vår partnerskolas residens erbjuder dig en praktisk och bekväm vistelse då det ligger på campus och mycket nära huvudbyggnaden. Du sover i ett tvåbäddsrum med eget badrum som du delar med din rumskamrat - en perfekt chans att få en ny vän och träna din nederländska dagligen! Tveka inte att kontakta någon ur den vänliga personalen om det finns något du behöver eftersom de också bor på plats och är där för att övervaka och erbjuda support hela tiden. Du kommer också att äta dina måltider på residenset och du hittar ett brett utbud av varma och kalla alternativ på lunch- och middagsbufféerna.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.