junior language courses chateau du haut neubois 9 17 esl

Château du Haut-Neubois (9–17)

Château du Haut-Neubois (9–17)

Detta program äger rum på ett vackert grönt campus precis utanför Spa. Vår partnerskolas huvudbyggnad ligger i ett traditionellt hus på landet och omfattar också ytterligare två byggnader där det hålls lektioner. Skolans berömda undervisningsmetoder och expertis garanterar snabba språkliga framsteg genom total fördjupning i nederländska och ständig språkövning - oavsett om det är i klassen eller under de roliga aktiviteter som ingår i programmet. Campuset har storartade faciliteter som välutrustade klassrum, sociala utrymmen och fantastiska utomhusidrottsplatser - på sommaren kan du spela squash, volleyboll, tennis och minifotboll i friska luften!

Pluspunkter

 
Château du Haut-Neubois (9–17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ett fantastiskt campus omgivet av landsbygd
  • Högkvalitativ undervisning och proffsig tillsyn hela tiden
  • Ett stort antal aktiviteter och utflykter för att utforska området och träffa andra internationella studenter i samma ålder

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Spanien
      Ryssland
      Turkiet
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

ESL-campus-accommodation-4

Vår partnerskolas residens erbjuder dig en praktisk och bekväm vistelse då det ligger på campus och mycket nära huvudbyggnaden. Du sover i ett tvåbäddsrum med eget badrum som du delar med din rumskamrat - en perfekt chans att få en ny vän och träna din nederländska dagligen! Tveka inte att kontakta någon ur den vänliga personalen om det finns något du behöver eftersom de också bor på plats och är där för att övervaka och erbjuda support hela tiden. Du kommer också att äta dina måltider på residenset och du hittar ett brett utbud av varma och kalla alternativ på lunch- och middagsbufféerna.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)