Språkresor till New Delhi

Bra, 88 omdömen

Fördjupa dig i indisk historia och kultur på en kurs i hindi i New Delhi, Indiens huvudstad. New Delhi är en sprudlande livlig stad, och när du studerar hindi i New Delhi kommer du att upptäcka alla fantastiska sevärdheter i staden, liksom att öva din hindi varje dag! Det finns ingenstans bättre att lära dig detta unika, historiska språk än New Delhi, och när du lär dig hindi i New Delhi kan du uppleva templen, trädgårdarna och gatuförsäljarna på deras eget språk!

 
Språkresor till New Delhi
New Delhi
1 / 10
Hindi-skolor i New Delhi

Det finns inget bättre ställe att studera hindi utomlands än i New Delhi, och på din kurs i hindi i New Delhi på en av våra partnerspråkskolor, lär du dig snabbt genom att tala språket varje dag! Denna metropol har så mycket att erbjuda, och när du inte studerar hindi i New Delhi kan du besöka Humajuns grav, India Gate, och mer, samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper dagligen.

 

Varför studera hindi i New Delhi?

esl NewDehi language stay 3 column 1
Stadsliv
  • New Delhi är full av historiska landmärken, och då du studerar hindi i New Delhi kan du se fantastiska Akshardham-templet och Röda fortet på nära håll!
  • Annars i staden är basarerna och gatumatmarknaderna platserna för att få en smak av Indien, från chaat i Chawri Bazar till parathas i Moolchand.
esl NewDehi language stay 3 column 2
Resande
  • För att uppleva några av Indiens vilda djur och natur, ta en tur till Pratapgarh Farms, en charmig lantegendom där du kan spela lokala spel och beundra landsbygden!
  • För att uppleva en dold pärla på din kurs i hindi i New Delhi, ta dig till Alwar, där du kan besöka Bhangarh Fort och beundra Jaisamand Lake.
esl NewDehi language stay 3 column 3
Arbete
  • Att plugga hindi i New Delhi är det perfekta sättet att engagera sig i den lukrativa arbetsmarknaden i staden - från IT till service och turism, finns det gott om sektorer att engagera dig i.
  • Om du vill kombinera din språkkurs utomlands med volontärerfarenhet, kan ESL hjälpa dig att hitta möjligheter som erbjuds via våra partnerskolor - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera hindi i New Delhi:

Hur mycket kostar det att bo och studera hindi i New Delhi?

Att lära sig hindi i New Delhi är klart ekonomiskt, eftersom staden är känd för sin låga levnadskostnad! Att äta ute är överkomligt till ett genomsnitt på 3:50 euro (300 rupier) för en måltid medan du reser runt billigt i staden på tunnelbanesystemet, där en kort resa bara kostar dig 0:20 euro (15 rupier). Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Indien!

 

Vilka är fördelarna med att studera hindi i New Delhi?

  • När du pluggar hindi i New Delhi, lär du dig mer om den lokala kulturen och traditionerna, genom att tala med lokalbor och försäljare på deras första språk.
  • Det finns så mycket att utforska i denna livliga stad då du studerar hindi i New Delhi, från de stora templen till trädgårdarna och dessutom lukrativa jobbmöjligheter.

Vilken typ av kurser i hindi kan jag göra i New Delhi?

Våra partnerskolor erbjuder ett stort utbud av språkkurser utomlands för att lära dig hindi i New Delhi. Oavsett om du är en yrkesverksam som söker arbete eller en student som vill utforska en ny kultur, kommer det att finnas en kurs i hindi i New Delhi just för dig. Några av språkkurserna utomlands vi erbjuder inkluderar:

  • Kommunikationskurs i hindi på A1- till C1-nivå

Har du några övriga frågor om att studera hindi i New Delhi?