Företag, Sabbatsledighet
Företag

Sabbatsledighet

Sabbatsledighet

Ta en sabbatsperiod och lär dig ett språk
Vem har inte drömt om att ta ledigt från jobbet och utforska världen? Att lära sig ett språk under tiden du tar en sabbatspaus betyder att du kommer att återvända inte endast förnyad utan med nya kunskaper som är värdefulla såväl för dig som för din arbetsgivare.
En aktiv paus
När du är mitt uppe i karriären kan det vara svårt att hitta tiden för att utveckla nya färdigheter. Speciellt att lära sig språk kräver en investering i tid. Att studera med total språkfördjupning ger dig de snabbaste framstegen samtidigt som du får en oförglömlig livserfarenhet av en annan kultur.

Det är mycket mer troligt att du får OK för dina sabbatsplaner om du presenterar dem med en klar struktur. En stor fördel med att studera under din ledighet är att du tydligt kan visa på fördelarna som du tar med dig tillbaka. Arbetsgivare värdesätter högt språkkunskaper, för att inte nämna de många soft skills du får genom att leva i en annan kultur.
Skräddarsydda program
Din sabbatskurs skräddarsys efter dina individuella behov. Vill du studera ett språk på flera resmål? Inget problem. Olika språk på olika resmål? Lätt. Kombinera en kurs med din favoritsport eller hobby? Vi har ett brett utbud av alternativ, inklusive företagspraktik och volontärprojekt.

Våra program ger dig ett certifikat som anger dina språkliga framsteg och du kan också förbereda dig för en officiell examen.
 
Avkastning på investeringen
Vare sig du vill sätta språkstudierna i fokus under din sabbatsperiod, eller du önskar utveckla språkkunskaperna som en del av ett större projekt, är en paus i karriären ett gyllene tillfälle. Du kommer att återvända med nya vyer, ökad motivation och den typ av erfarenhet som inte har någon prislapp. Enkelt uttryckt, du kommer att synas på din arbetsplats.

Om du är färdig för en paus med livslånga vinster, låt oss då få det att hända tillsammans.