esl business courses trebinshun house

Trebinshun House

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Trebinshun House

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Trebinshun House

En skola i "Business Class" i en underbar miljö!

Centret för språkutbildning "Trebinshun House" ligger i en elegant mangårdsbyggnad från 1500-talet med historiskt intressant arkitektur. De program som erbjuds är speciellt framtagna för affärsmän/-kvinnor som har begränsat med tid och vill ha en skräddarsydd utbildning med fullständig språkfördjupning. Du bor i själva skolbyggnaden mitt ute på landet i den magnifika nationalparken Brecon Beacons. Det maximala avståndet från ditt sovrum till klassrummet är ca 40 meter. Allt är inrättat för att du ska göra så stora framsteg som möjligt och att du i slutet av din vistelse obehindrat kan använda de språkkunskaper du tillägnat dig inom ditt yrkesområde, i situationer du vanligtvis påträffar där och i mer informella konversationssammanhang. Tack vare en analys av dina behov, kan lärarna utforma personliga kurser som på bästa sätt motsvarar dina mål. Lärarna är med dig hela tiden, från frukost till kvällsmåltiden och under kvällsaktiviteterna, vilket gör att du får praktisera språket i många och olika vardagssituationer. Denna fantastiska egendom, som ligger enskilt cirka 10 kilometer från Brecon, är en fridfull och avkopplande miljö som lämpar sig perfekt för inlärning och för att hämta nya krafter. Den familjära atmosfären (maximalt 12 deltagare per tillfälle) är mycket gemytlig i Trebinshun House, vilket gynnar möten och vänskapsband mellan kursdeltagare och kursledare: språkutbildningen här blir både trivsam och effektiv. För att man ska kunna ta sig till utbildningscentret Trebinshun House, föreslår personalen transfer från flygplatserna i Cardiff, Bristol, Birmingham eller Heathrow och Newport Station, vid ankomsten.

Pluspunkter

 
Trebinshun House
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Intensiva, individualiserade språkprogram på hög nivå (max. 12 deltagare, max. 4 i varje grupp eller privatlektioner)
  • Utmärkt lugnt och rofyllt läge i en vacker herrgård i hjärtat av den walesiska landsbygden
  • Boende med hög kvalitet på plats för total språkfördjupning
  • Weekendutflykter och intensivt socialt program 6 kvällar i veckan, inklusive besök på teater och whiskydestilleri, föreläsningar, etc.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
21 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens Trebinshun

ESL-hotel-accommodation-1

Boende på Trebinshun House i eget rum med privat badrum och helpension.

”Manor bedroooms”

ESL-hotel-accommodation-4

På själva Trebinshun House, erbjuder kurscentret tre magnifika rum med rymd, ljus och komfort, samt en fantastisk utsikt över dalen. Varje rum har sin egna charm, mycket brittisk, och är inrett med dubbelsäng, eller två sängar, privat badrum och tillgång till internet. Som på ett hotell finns hårtork och hygienartiklar till disposition. Tvättservice erbjuds gratis på plats.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL brecon language stay hero
Andra skolor i området
Brecon
esl business courses accent international.jpg
Devon
Accent International
 
esl english england cheltenham inlingua hero
Cheltenham
Inlingua
 
esl english england london st giles london highgate hero
London
St Giles London Highgate