Språkresa till Bangor, Wales

Gör en språkresa till Wales i år för en kurs i engelska i Bangor och upplev det brittiska livet på nära håll! En kurs i engelska i Bangor är det perfekta sättet att lära sig nya färdigheter, träffa människor från hela världen och uppleva Storbritannien på ett nytt sätt. Med stränder, blåsigt landskap, slott och vattensporter finns det något för alla i denna traditionella walesiska stad! Studera engelska i Bangor i år så kommer du hem med minnen som varar hela livet.

 

 
Språkresa till Bangor, Wales
Bangor
1 / 10
prev
next
Engelska skolor i Bangor

Norra Wales är bildskönt, och du kommer att älska att utforska det med dina nya internationella vänner, öva din engelska varje dag mot en idyllisk brittisk bakgrund på en kurs i engelska i Bangor! När du pluggar engelska i Bangor på en av våra partnerskolor, kommer du att fördjupa dig i språket varje dag när du handlar i staden, provar på aktiviteter på stranden och lär känna norra Wales. Några av våra engelska kurser i Bangor finns till och med på Bangor University campus, där du kommer att träffa fler internationella studenter och få vänner för livet!

 

Varför studera engelska i Bangor?

esl bangor language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Bangor är en livlig studentstad med tusentals universitetsstudenter, där du kan se en teaterföreställning vid Pontio, njuta av en varm walesisk tårta på ett mysigt kafé och dricka en lokal öl på en traditionell pub!
  • Utforska hundratals år av walesisk historia när du studerar engelska i Bangor, med viktorianska Garth Pier och det antika Penrhyn Castle - kontakta oss för mer information om att bo i Bangor.
esl bangor language stay 3 column 2
Resande
  • Om du vill utforska mer av den vackra walesiska landsbygden på en kurs i engelska i Bangor, ta den fantastiska North Wales Path, en 97 km lång stig som börjar i staden!
  • Det finns många höjdpunkter att utforska på norra Wales kust när du pluggar engelska i Bangor, från att besöka det enorma slottet i Caernarfon till att koppla av med en glass i Llandudno.
esl bangor language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det finns så mycket att upptäcka i denna livliga kuststad när du studerar engelska utomlands, från nöjeskryssningar till Puffin Island till ziplining i Penrhyn Quarry!
  • Medan du studerar engelska i Bangor kommer aktiva språkstudenter att finna vandringar i Snowdonia vara en fantastisk upplevelse, eller så kan du njuta av en runda golf på den lokala klubben.

Populära frågor om att studera engelska i Bangor:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Bangor?

Att studera engelska i Bangor är överkomligt tack vare dess storlek och det stora antalet studenter i området. Att äta ute i staden kan kosta så lite som 7 euro (6 pund). Att resa runt i staden är enkelt tack vare en obegränsad bussbiljett som bara kostar 4:45 euro (4 pund). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Wales!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Bangor?

  • Att studerar engelska i denna lilla universitetsstad i Wales innebär att du verkligen kan integrera dig i det lokala livet och prata varje dag med andra universitetsstudenter och med lokalbefolkningen!
  • Upplev en annan sida av Storbritannien genom att bo i den äldsta staden i Wales, där du omger dig med traditionell walesisk kultur och bekantar dig med den typiska walesiska accenten.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Bangor?

Med så många internationella studenter i Bangor kan du vara säker på att hitta den kurs i engelska i Bangor som bäst passar dina färdigheter och språkliga målsättningar. Vare sig du vill stanna över sommaren eller bara några veckor finns det en kurs på någon av våra partnerskolor som låter dig plugga engelska i Bangor i din egen takt.

 

Har du några övriga frågor om att studera language i city?

 

Se övriga populära destinationer

ESL Dublin language stay
Dublin
 
,
ESL Reading language stay
Reading
 
,
ESL Oxford language stay
Oxford
 
,

Fler spännande destinationer som kan intressera dig

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero