Språkresor i Skottland

Om din målsättning är att lära dig engelska, kanske inte Skottland står på första plats på din lista – men vi tycker definitivt att det skulle göra det! Skottland är legendernas land, där det finns så mycket att upptäcka, från insjöar till vindpinade högländer och några av de vänligaste städerna du kan hitta i Storbritannien. Ett långtidsprogram i engelska med fördjupning i Skottland är det perfekta tillfället att leva som en lokalbo, utveckla dina språkliga färdigheter och lära känna Skottlands unika, charmiga kultur på nära håll.
 

Varför göra en längre språkkurs i Skottland?

 

En längre språkkurs i Skottland är det ideala valet för studenter som vill få en bredare inblick i språket och resa till nya, mindre kända platser. Skottarna är välkänt välkomnande och vänliga, varför att fördjupa dig totalt i engelska blir lätt med deras hjälp! Du får chansen att snabbt utveckla dina kommunikativa färdigheter i att tala, lyssna och klara dig i vardagliga situationer …allt på engelska!


 

Vilka är fördelarna med en fördjupande, längre språkkurs i Skottland?

 

Ett program i Skottland med en fördjupande längre kurs i engelska låter dig:

 
 • Lära dig engelska på ett naturligt sätt och praktisera i en miljö som hjälper dig att dagligen utveckla dina färdigheter.
 • Utveckla inte bara de språkliga kunskaperna, utan också dina mjuka färdigheter: att ta sig fram i ett nytt land och bygga upp kontakter med lokalborna, kommer att hjälpa dig att växa både som person och professionellt.
 • Bättre förstå en ny kultur, lära känna dagligt liv i Skottland med dess sedvänjor och traditioner.
 • Uppleva total språklig och kulturell fördjupning när du besöker nya platser när du reser runt och upptäcker nya delar av Storbritannien.
 • Träffa nya människor från hela världen och studera i en välkomnande, internationell miljö.
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.